Foto: NEMF

Efter sidste års restriktive Operakoncert på Bredstræde hvor vi måtte bede gratister om at blive væk, håber vi på at kunne gentage publikumssuccessen ved Susåen i 2019 med dette års Operakoncert i byens dejlige lund Munkebakken.

Koncerten begynder kl. 17.00 hvor formand for kultur- og demokratiudvalget Linda Frederiksen byder velkommen. Violinist Peter Spissky leder traditionen tro sit Camerata Øresund, som i år tager sopranen Cassandra Lemoine og kontratenoren Stephen Yeseta med. Vært er også i år Rie Koch fra DR-P2.

Det musikalske program består af sprudlende kærlighedsduetter og arier, der spænder lige fra flammende uskyld og forførelse over lidenskab, rasende jalousi, til dyb fortvivlelse. Med indlevelse og teatralsk formidling males både den lykkelige og ulykkelige kærlighed i stærke farver.

Der er fri adgang til Munkebakken hvor vi må være op til 2000 forsamlet og man behøver ikke at vise coronapas. Publikum er velkomne til at medbringe tæppe og picnickurv, men det er også muligt at købe en stoleplads tæt på scenen samt bestille picnicpose fra restaurant B-Spis.

Mere info på www.nemf.dk