Opføres torsdag 20. maj kl. 18.00 og kl. 20.30 i Ny Ridehus, Næstved.

De byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til én af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins.

Efteråret 2020 og foråret 2021 er ensbetydende med et dobbelt jubilæum for Phil Collins: Det er 50 år siden, at han startede karrieren i Genesis, som deres nye trommeslager – og så fylder han 70 år.

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende og nærværende musikalsk hyldest til Phil Collins’ liv med op- og nedture, sygdom og succes.
Musikalsk vil IN THE AIR TONIGHT spænde over 50 år fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

De færreste ved, at Phil Collins som teenager havde succes som skuespiller. Men da gruppen Genesis søgte en trommeslager i 1970, tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er – historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere med et albumsalg på over 100 millioner. Den eneste musiker, der har klaret det, udover Michael Jackson og Paul McCartney
IN THE AIR TONIGHT er fyldt med 30 uimodståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.
Niels Rahbech er kapelmester.

Ledige billetter på http://www.naestvedteater.dk eller tlf. 26251850.

Foto: fotograf Michael Bentholm