Lavt selvværd og en turbulent start på livet kunne ikke stoppe den unge foredragsholder Mads Marius. Nu bliver han fulgt af tusinder og er klar med sit første show F#ck Perfect! Den 27. oktober optræder han i sin hjemby Næstved.

Mads Marius fik en turbulent start på tilværelsen, da han blev født med en hjertefejl der nær kostede ham livet. To operationer inden han fyldte 10 år og et ar på brystet i samme længde som en Ipad, kunne ikke holde den ivrige foredragsholder tilbage.

Efter teenageår med lavt selvværd og en skæv hverdag, tog Mads i en alder af 16 år en beslutning om at ændre sin tilværelse. Hvem ville han egentlig gerne være? Og hvad skulle der gøres for at nå dertil?

Mads begyndte sin karriere som foredragsholder på mælkekasser i baggården af hans gymnasium, hvor han hjalp sine medstuderende med deres selvværd og den velkendte eksamensangst.

Siden da, har der været fart over feltet! Med brugen af sociale medier har Mads med hans over 80.000 følgere, turde at udfordre tabuer om mentalt velvære og sætte ord på psykiske diagnoser, blandt andet ved at lave verdens første spoken word album om 9 diagnoser.

Mads, der i øvrigt flyttede til Næstved tidligere i år, har også været med i adskillige ungdomsprogrammer og har påtaget som rollen som ambassadør for Ordblindeforeningen, med formålet at nedbryde fordomme gennem foredrag, tv, youtube og sociale medier.

Vi vil alle sammen gerne kunne bryde fri fra flokken og prioritere os selv og vores glæde, men det er nemmere at følge strømmen, især i vor tid med telefonen i lommen og sociale medier der bombarderer os med andres glansbilleder. Men man skal starte med sig selv. For når man prioriterer sig selv først, så kommer der en indre glæde frem, som man måske ikke troede fandtes.

Showet F#ck Perfect tager dig med på en rejse, som udfordrer dagligdagens tabu-emner, og sætter ord på dem gennem humor, der kan vælte dig af stolen, og samtidig få dig til at tømme en pakke kleenex. Praktisk talt som en tur i en rutsjebane; pissesjovt på vej ned, men nervepirrende på vej op.

Billetsalget er startet og du kan finde dine billetter på www.gkkultur.dk og på Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor.

Pressefoto