I en tid, hvor rigtig mange er hjemsendt med deres børn, er der sikkert mange, som har brug for nye impulser og anbefalinger omkring børne- og ungdomsbøger.

Er du på udkig efter en god læseoplevelse sammen med dine børn, børnebørn eller elever? Trænger du til at blive opdateret på børne- og ungdomslitteraturen? Så er det bare med at lytte med, når der er live streaming med Anette Øster.

I dag er der rigtig meget fokus på børns læsning. Og med rette. Flere læseundersøgelser viser, at rigtig mange børn dropper bøgerne til fordel for den digitale verden. Børnene har brug for at have voksne omkring sig, som kan åbne det litterære landskab for dem og inspirere til spændende læseoplevelser.

Inspiration til børns og unges læsning

Kom med på Teams og hør Anette Øster fortælle om de bedste, nyeste bøger til børn og unge samt om de tendenser, der er på området, så du kan være med til at inspirere børnene til at holde fast i bøgerne. Det bliver helt sikkert en sjov, intens og lærerig oplevelse.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i forlængelse af oplægget.

Anette Øster har gennem mange år arbejdet med børne- og ungdomslitteratur, både på Center for Børnelitteratur og i forlagsbranchen.

Arrangementet finder sted torsdag den 4. februar kl. 19.00-20.30 som live streaming via Teams. Gratis, men der er tilmelding via www.naesbib.dk. Husk at skrive din mail, så de kan sende dig en mødeindkaldelse i Teams samt en litteraturliste med alle de titler, man skal høre, om pr. mail inden oplægget.

Foto: ABW