Der er lagt op til en fantastisk aften, når Pind giver koncert til Festivalen Næver Tell. Det sker torsdag den 5. maj kl. 20.00-20.50 ved Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Han kommer fra vest, frisk ud af den jyske købstad Ringkøbing. Navnet er Frederik ”Pind” Schmidt.

Gennem dansable elektrovibes vælter følelserne og historierne ud af Pinds tankestrøms-rap. Efter at have udgivet sin debut-EP og en række singler som ‘Indlæg’ og ‘Avalon’, der begge har fået en del airplay hos P3, er Pind nu klar til at vælte Danmark med ny musik og koncerter på diverse danske festivaler. En af de festivaler er Næver Tell i hjertet af Næstved by.

Ventetiden har været lang

”Vi har ventet længe på at få lov til at gøre det her ordentligt. Det vil være en underdrivelse at sige, at aflysningerne har været hårde for alle involverede, så humøret er tårnhøjt. Jeg har brugt ventetiden på at udforske ny lyd og finde min plads som musiker – ikke mindst på den danske musikscene men også i mit eget sind. Jeg glæder mig til at se folks ansigter og mærke energien fra nogle ægte mennesker” fortæller Pind efter en lang periode med coronabegrænsninger.

På få år har Pind formået at skabe sit helt eget univers, som allerede nu har givet et hav af lyttere i hele landet. Han slog for alvor igennem med lytterhittet ‘Plastic’, som har over 6,6 millioner afspilninger på Spotify.

De hudløst ærlige fortællinger fra en tilværelse i provinsen fylder meget i Pinds tekster. Pind rapper om udlængsel, rastløshed, forelskelse og den tilnærmelsesvist konstante tvivl om meningen med det hele.

Mød Pind torsdag den 5. maj kl. 20.00-20.50 på Byterrassen ved Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Koncerten er gratis, og du kan bare møde op!

En del af festivalen Næver Tell

Næver Tell er Næstveds nye kulturfestival med fokus på gadekultur og ord. Til Næver Tell kan du opleve et stærkt lineup af musikere, komikere, forfattere – og mange flere. Festivalen finder sted i hjertet af Næstved. Læs mere på Instagram @naevertellfestival og på Næstved Biblioteks hjemmeside www.naesbib.dk/naever-tell . Bag festivalen Næver Tell står Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Ungdomsprojekthuset JB10, Talentskolen og Cityforeningen med støtte fra Mærk Næstved.

 

Pind giver koncert ved Festivalen Næver Tell. Foto: The Artist Booking