Støt Svovlstikkerne. Kom og fyr kanonen af og vind gavekort m.m.!
De fleste, der har besøgt Sommerland Sjælland, har lagt mærke til, at der lige udenfor indgangen står en kanon, der en gang imellem bliver fyret af, så krudtrøgen står op i luften. Den kanon sørger selveste direktøren for forlystelsesparken, Kåre Dyvekær, for at fragte til Sct. Jørgens Park. Og her kan alle, der på en sjov måde ønsker at støtte op om Svovlstikkerne fyre den af, når de sender en SMS med ordlyden svovl til 1245. Det koster 5 kr. + almindelig SMS-takst at aktivere kanonen. Overskuddet går ubeskåret til Svovlstikkerne. Alle, der fyrer kanonen af, er med i konkurrencen om at vinde 2 stk. Næstved gavekort på henholdsvis 1.000 kr. og 500 kr. Herudover kan man vinde en af 5 fribilletter til Sommerland Sjælland, sæson 2021. Gavekortene er doneret af Centerforeningen i Sct. Jørgens Park, der på den måde støtter op om et godt formål.

Christian Dreist fra Svovlstikkerne er begejstret for opbakningen:
”Det er fantastisk at Centerforeningen i Sct. Jørgens Park tænker på Svovlstikkerne.
Størstedelen af vores penge kommer jo fra lokale virksomheder, som sponsorater og i denne Covid-19-tid er der ikke ret meget, der er normalt for nogen som helst – Ej heller for Svovlstikkerne.

Vi forventer, at ansøgninger om Julehjælp 2020 vil stige voldsomt, så hver en indsamlet krone har stor værdi for os. Christian Dreist sender en STOR TAK til Centerforeningen, Sct Jørgens Park og til Kåre Dyvekær fra Sommerland Sjælland, der har gjort denne event mulig.

U-uhyggelige Hekselamper
Kanonen er ikke det eneste, der kan få børnene i halloweenhumør i Sct. Jørens Park i efterårsferien! Her kan børnene og deres voksne hygge sig med at fremstille (U)-hyggelige Halloween-lamper og få dem med hjem. Lamperne laves af aflagte hekse-gryde-glas, smøres med magisk hekselim og pyntes med tørret heksehud og hemmelige heksetegninger. Instruktørerne har lovet, at de vil holde liv i snakken om halloween, hekse og deres liv samt om alt andet, der kan være lidt uhyggeligt i den mørke tid. Så alle deltagerne kan glæde sig til både at blive underholdt og få rig lejlighed til at udfolde deres kreative evner. Workshoppen foregår tirsdag den 13/10 kl. 13.00 – 16.00.

Kom tæt på slanger og andre krybdyr
Krokodille Zoo er på besøg torsdag, fredag og lørdag i børnenes efterårsferie. Så derfor inviterer Centerforeningen alle modige børn og voksne til at komme helt tæt på – eller måske endda røre ved en slange, en øgle, og/eller en skildpadde. Er du ikke helt så modig, kan du nøjes med at kigge ind i terrarierne, som er opstillet i centergangen. Der bliver ”foredrag” om dyrene flere gange i løbet af udstillingsdagene torsdag den 15/10 og fredag den 16/10 kl. 11.00 – 15.00. Lørdag den 17/10 kl. 10.00 – 14.00. Vi tager naturligvis de hensyn, der skal tages i forhold til Covid-19, ligesom vi også forbeholder os ret til at aflyse, hvis det bliver påbudt.

Pressefoto
Pressefoto