Nyt koncept med en gennemsigtig prismodel

I dag lanceres en ny måde at have bil på – bil på abonnement. Konceptet vil udfordre markedet med en gennemsigtig prismodel og en abonnementsform, der ikke binder forbrugerne i lange perioder.

Flere og flere danskere vil hellere have adgang til noget frem for at eje det. Film, tv-serier, musik og bøger streames gennem abonnementer, og boliger deles. Nu vil et nyt koncept ændre danskernes måde at have bil på.

“Bilabonnement vil gøre det nemt for alle danskere at have bil. I dag kommer vi derfor på markedet med et helt nyt koncept, hvor man for en fast, lav månedlig abonnementsydelse får en bil, hvor alt er inklusiv i prisen. Man binder sig kun for tre måneder og kan opsige sit bilabonnement med en måneds varsel,” siger direktør Peter True, Bilabonnement.

custom401
Direktør Peter True

Med Bilabonnement er der ingen udbetaling, intet depositum, ingen skjulte gebyrer og heller ingen udgifter til forsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp og service. Som bilabonnent bestiller man sin bil online, når som helst og hvor som helst og kan så hente sin bil hos en af de i alt 48 forhandlere landet over, der til en start er med i ordningen. Det gælder blandt andet Arne Busk Automobiler A/S og Henrik Hansen Automobiler A/S i Næstved.

Skift bil efter behov

Som bilabonnent kan man uden ekstra omkostninger op- eller nedgradere sin bil. Eksempelvis kan man opgradere til en stationcar, hvis en familieforøgelse er i vente, eller nedgradere til en mindre model, når børnene flytter hjemmefra.

“Vi ved, at rigtig mange danskere drømmer om at skifte bil efter årstid, behov og pengepung. Det kan de hos os,” fortæller Peter True og fortsætter:

“Visionen på længere sigt er at tilbyde vores abonnenter, at de eksempelvis kan køre cabriolet om sommeren og firhjulstrækker om vinteren.”

Til en start er der seks bilmodeller med i konceptet. De første biler i ordningen er alle fra Peugeot og Citroën, og ifølge folkene bag Bilabonnement vil der løbende komme flere bilmodeller med i konceptet.

custom371

Kom af med din brugte bil

Hos Bilabonnement kan abonnenterne nemt og hurtigt få et tilbud på deres brugte bil. Accepterer kunden tilbuddet, så skal den brugte bil afleveres samme sted, dag og tidspunkt, som den nye bil afhentes hos en af forhandlerne.

“Vi har forsøgt at lave et koncept, der på alle tænkelige måder gør det nemt og fleksibelt at få en ny bil. Derfor skal det også være nemt at komme af med sin gamle bil,” siger Peter True.

Leveringstiden for en bil hos Bilabonnement er på 9 til 18 dage.

Om Bilabonnement

Bilabonnement blev etableret i 2016 og er et datterselskab under Interdan A/S – Danmarks andenstørste bilimportør etableret i 1950’erne med import af nogle af danskernes mest foretrukne bilmærker; heriblandt Peugeot, Citroën og Mitsubishi.

Bilabonnement er et nyt, innovativt onlinekoncept, der for første gang gør det muligt at have bil på abonnementsbasis. Med en bindingsperiode på blot tre måneder, en opsigelsesvarsel på kun en måned og en fast, lav månedlig ydelse henvender Bilabonnement sig til alle danskere, der ønsker at have bil på fleksible, overskuelige og gennemsigtige vilkår med alt inklusiv.

Læs mere på www.bilabonnement.dk