Fredag d. 28. august kan du give en helt særlig buket blomster til en, du holder af, når Holmegaard Værk inviterer til artist talk med Maria Dubin, kunstneren bag særudstillingen ’Take a Walk in The Park’, der i øjeblikket står udstillet på museet.

Med udstillingen ‘Take a Walk in The Park’ er naturen er flyttet på Holmegaard Værk. Her – midt imellem rå betonvægge i de gamle industribygninger – blomstrer der af liv, farver og mønstre, der alle fylder ens sanseapparat med alskens indtryk og udtryk fra gulv til loft. Kunstneren bag hedder Maria Dubin, er uddannet fra École Nationale Superieure des Beaux Arts i Paris, og har rejst hele verden rundt med soloudstillinger i alt fra Tyskland til Sverige, Tunesien, Mexico og USA.

I anledning af udstillingens afsluttende dage på museet inviterer Holmegaard Værk til en unik artist talk med den talentfulde kunster bag udstillingen og faglig leder på Holmegaard Værk, Mette Bielefeldt Bruun, modereret af mag.art Cathrine Lefebvre.

Her vil flere af de stærke temaer i Dubins værker blive diskuteret og berørt, herunder emner som natur, bæredygtighed og den globale verden samt spørgsmålet om, hvordan inspiration og impulser til nye projekter opstår. Alt sammen pakket ind i en uformel tone, hvor også mere kunstneriske emner som processer, teknikker og uddannelse vil blive berørt.

Efter talken vil der være mulighed for at se udstillingen helt tæt på og få en kort uformel snak med Dubin.

”Vi er utrolig glade for at kunne byde vores gæster inden for i et blomstrende univers af spændende indgangsvinkler til kunsten, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at det giver lyst til selv at få jord på fingrene og give sig i kast med kreative processer”, fortæller Event Manger på Holmegaard Værk, Kristoffer Rosner Jensen.

Praktisk info
Sted: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard (foredragssal, 1. sal) Dato og tid: 28. august, 19.30 – 21.00
Alm. Billetpris: 125 kr.
Museumsforening, Næstved: 112,5 kr.
Årskortholder: 0 kr. (Begrænset antal. Reservation på forhånd påkrævet) Årskort / museumsforeningskort skal kunne fremvises ved ankomst.
Billetter kan købes på www.museerne.dk/events.

Pressefoto