Den populære stand up’er er klar med nyt show. Den 24. april 2021 kan publikum i Næstved nyde ”Det Sjovt”, hvor Christian Fuhlendorff går tilbage til det der dur bedst: én person og én mikrofon der griber aftenen og bare smadre salen!

-Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er – Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Sådan starter Christian Fuhlendorff når han fortæller om hans kommende show, som han gæster Næstved med den 24. april 2021.
Fuhlendorff har de senere år været travlt beskæftiget som podcaster, samt tv- og radiovært. Men siden 2006 har den populære herre stået på et hav af scener med sine stand up-shows. Det er her han føler sig mest hjemme.

-Det er nok som standupkomiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90’erne. Hvilket det ikke er – Jeg synes bare, det er sjovt!

Det er langt fra første gang Grønnegades Kaserne Kulturcenter får besøg af Christian Fuhlendorff. Således har Sydsjællands største kulturcenter både lagt scene til ”Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ik?” samt ”Går over i historien” del 1 og 2. Men hvor hans tidligere shows har haft et særligt tema eller vinkel, så er det skrottet til ”Det Sjovt.”

-Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet – én person og én mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

Billetterne til showet den 24. april i Næstved er frigivet og kan købes på billetkontoret samt online på www.gkkultur.dk

-Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig og hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu også godt blive lidt stødt…
-Christian Fuhlendorff

Pressefoto