I disse nedlukningstider er det ikke muligt at mødes fysisk til vores forskellige arrangementer. Derfor er vi godt i gang med at lave flere af vores tiltag digitalt. Senest har vi afholdt virtuelt møde i DR-Romanklubben, hvor deltagerne mødtes over Teams. Det vil vi nu også prøve at gøre med vores oplæsning for voksne. Det plejer som udgangspunkt at være noveller, men det kan også være dele af en roman, fx de første kapitler, som kan tjene til inspiration til at gå i gang med bogen senere. – Vi byder derfor ind til en hyggestund, hvor du kan sidde i din egen stue med en kop kaffe eller te og lytte til en eller flere noveller/uddrag fra en bog på din computer, Ipad, tablet eller telefon, fortæller kulturformidlerne Jens Kryger Nielsen og Vibeke Sølling fra Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Alle er velkomne.

Litteraturen inspirerer

Det er en overraskelse, hvilke noveller, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk – husk at oplyse din mailadresse, så vi kan sende dig et link til Teams. Du behøver ikke at have Teams installeret, da du kan komme på via en webbrowser.

Vi læser foreløbig højt følgende fredage: 12. februar og den 26. februar fra kl. 13.30-ca. 14.00.

Pressefoto