Annette’s Dansestudie
Krumport 12
4700 Næstved
55 56 30 11

Følg Annette’s Dansestudie på Facebook 

Dans med glæde
Annette har en god evne til at lære fra sig, så undervisningen bliver både hyggelig og munter. Sådan lyder det samstemmende fra eleverne på Annette’s Dansestudie, også kendt som danseskolen i Næstved.

Annette’s Dansestudie lægger vægt på kvalitet i træningen, men har samtidig fokus på, at det skal være sjovt at danse der. Studiet har fast lokale til rådighed i Næstved, som er et dejligt lokale med spejle og god lyd. 

Ambitionen er at skabe glæde og gode oplevelser gennem dans for både dansere og instruktører. Studiet tilbyder almindelig danseundervisning, udvikling af dansere på mere specialiserede niveauer samt sikre deltagelse i forskellige arrangementer og konkurrencer. Både drenge og piger, damer og herrer i alle aldre modtager undervisning, og alle niveauer er velkomne. Måske danser du, fordi du synes det er sjovt, måske har du ambitioner om at stille op til konkurrencer hos De Danske Danseskoler.

Dygtige instruktører
Danseskolens veluddannede instruktører har typisk vundet mange konkurrencer gennem årerne eller virket som koreografer i ind- og udland. Det er instruktører, der har gjort sig erfaringer med mange sider af dans fra både den ene og den anden side af dommerbordet. Fælles for instruktørerne er en grundholdning om, at det skal være sjovt at gå til dans, og de mange hyggelige fællesarrangementer underbygger da også det sociale engagement og holdånden i Annette’s Dansestudie.

Alle kan danse
Der er mange gode grunde til at begynde at danse. Udover at være både gode motion og mentaltræning, er dans sjovt og livsbekræftende og en god måde at lære nye mennesker at kende.

I Annette’s Dansestudie står instruktørerne klar med kompetent danseundervisning, der tilpasses elevernes niveau og ambitioner.

De tilbyder undervisning i alt fra børnedans og ballet til hip hop, moderne jazz og vild med dans-pardans.

Tilmeld dig nu
Du kan se alle de forskellige dansehold i programmet og tilmelde dig online, så du er sikret en plads på holdet.

Ønsker du at høre mere om, hvad de tilbyder af danseundervisning i Annette’s Dansestudie? Så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til danseskolen. De står klar til at svare på dine spørgsmål samt vejlede dig til at vælge lige netop det hold, der vil passe bedst til dig og dit niveau.

Kontakt din lokale danseskole på telefon: 23 30 61 11 eller 55 56 30 11. 

sølvpartner