Næstved Cityforening
Ramsherred 19, 2. sal
4700 Næstved
25 13 92 68

Følg Næstved City på Facebook 

Følg Næstved City på Instagram

Generelle åbningstider:
Mandag – Torsdag: Kl. 10.00 – 17.30
Fredag: Kl. 10.00 – 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 – 15.00

Nogle af Cityforeningens medlemmer åbner før kl. 10.00, men du kan regne med at alle har åbent fra kl. 10.

Sydsjællands bedste handelsby
Næstved Cityforening er en sammenslutning af byens butikker og erhvervsliv. Foreningen tæller 180 medlemmer, og visionen er at skabe Sydsjællands bedste handelsby med en bred og attraktiv vifte af butikker, som tiltrækker både lokale og handlende fra Næstveds store opland og turister.

Næstved Cityforening arbejder sammen med Næstved Kommune, Næstved Erhverv og turistorganisation om at skabe de bedste handelsbetingelser og -rammer for Næstved.

Endnu flere aktiviteter
I samarbejde med andre af byens aktører skaber Næstved Cityforening aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, f.eks. igennem Citynat, hvor byens butikker holder åbent til kl. 22.00. Her er der mulighed for udfordrende aktiviteter som klatring og konkurrencer, livemusik fra udendørs koncerter, mad fra Pop-up restauranter og meget mere. Citynat afholdes tre gange i løbet af sommerhalvåret og afsluttes med Black Friday i november.

Årligt tilbagevendende events
Næstved Cityforening støtter det lokale kultur- og foreningsliv, fordi gode oplevelser og et rigt byliv er noget vi skaber sammen. Foreningen er primus motor for fire store årligt tilbagevendende begivenheder, der trækker folk til Næstved fra nær og fjern.

Først og fremmest sikrer man, at vi i Næstved fejrer jul med bravour – og masser af lys. I de senere år er også Halloween blevet en stor dansk tradition, som fejres i Næstved med masser af uhyggeligheder. Derudover kan man nyde det bedste fra øllens og vinens verden, når Næstved Cityforening arrangerer Næstved Ølfestival og Næstved Vinfestival.

Din indgang til Næstveds rige butiks- og erhvervsliv
På Næstved Citys hjemmeside kan du få et godt overblik over foreningens aktiviteter. Du kan finde butikker, spisesteder, caféer, barer, diskoteker, spillesteder, biografer, museer, kultur- og idrætsforeninger og forskellige andre tilbud til børn. Du finder også en oversigt over Næstveds mere end 2000 gratis p-pladser, så du let kan komme til og fra. Næstved Cityforening vil gerne gøre det nemt for dig at bruge byen.

En forening for engagerede borgere og besøgende
Næstved Cityforening har mange tusinde følgere på Facebook og høster rosende kommentarer. Samtidig er der god mulighed for at komme med gode idéer og forslag til nutidens og fremtidens Næstved.

Masser af gode arrangementer! – Lene

Næstved City søger for liv i byen! – Anders

En by der mindes med hyggelig stemning! – Manja


sølvpartner