Mere plads til balladernes fordybelse og nærhed

Lars Lilholt og fire af hans faste bandmedlemmer drager landet rundt på en intim koncertturne, der bringer dem forbi Ny Ridehus den 18. marts. Lars Lilholt vil her åbne op for sit store skatkammer af sange med fokus på dem, der giver ekstra plads til fordybelse.

Sidste år indledte Lars Lilholt Storyteller turneen med udgangspunkt i succesalbummet Amulet fra samme år, og det endte med at blive en kæmpe succes med udsolgte koncerter landet rundt. Storyteller turneen 2017 bliver en videreførelse af sidste års populære tour, og repertoiret vil bestå af både helt nyskrevne, kendte og mindre kendte sange fra det enorme bagkatalog, der tæller sange fra fem årtier.

Lars Lilholt vil her kunne opleves med et anderledes repertoire end med De lyse nætters orkester benytter om sommeren, nemlig med mere plads til balladernes fordybelse og nærhed. Lars Lilholt, lederen af de lyse nætters festpatrulje, vil her blive de mørke afteners historiefortæller, og der vil blive givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Lars Lilholt er en kunstner, der i årevis har kunnet samle generationer som få andre. Han er en erfaren sangskriver med et kæmpe talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle medier med et rodnet i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Her kan han opleves i den stilfærdige intense udgave bakket op af sit indfølende band.

Kom tæt på den musikalske gigant på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 18. marts – køb din billet i dag på www.gkkultur.dk, på billetkontoret, hvorfra du også kan reservere på telefon 5588 3950.

Anmeldelser
I 2016 høstede Storyteller turneen topanmeldelser:
Gaffa gav koncerten i Aarhus musikhus fem stjerner og skrev bl.a. ”Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling.”
Fyns stiftstidende skrev “Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner.”