På Rønnebæksholm er de glade for at se gæster igen. Derfor har de proppet kalenderen med spændende events til dig, som elsker kunst og kultur.

Lørdag den 29. maj byder på to events:

Musik & samtale med Lærke Lauta og Jacob Bellens – kl. 13

Her mødes de to danske kunstnere Lærke Lauta og Jacob Bellens til en dybdegående og personlig samtale om de krydsfelter, der er mellem billedkunst, musik og lyrik. Arrangementet afholdes indendørs og kræver en billet pga. det gældende forsamlingsforbud samt corona-pas. Din billet dækker også entre til kunsthallen.

Poesisalon med Maria Zahle, Det Æstetiske Øre og Sophie Dupont – kl. 15

Du kan opleve en række forskellige kunstnere til årets første Poesisalon på Rønnebæksholm. Maria Zahle, som vil oplæse digte fra sin nye digtsamling The Toe The Horse The Sister, Ragnhild May, Jenny Gräf Sheppard, Olga Benedicte og Kristian Byskov sammen med kurator Iben Bach Elmstrøm, som vil introducere lydprojektet Det Æstetiske Øre, som lige nu kan opleves på Rønnebæksholm. Og til sidst vil Sophie Dupont optræde med sange fra hendes udstilling Åndedræt – Breath på Rønnebæksholm. Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver en billet pga. det gældende forsamlingsforbud samt corona-pas.

Poesi i det politiske rum, tirsdag den 1. juni

1. juni kl. 18.30-20.00 byder Næstved Bibliotek og Rønnebæksholm velkommen til fælleslæsning og samtale under overskriften Poesi i det politiske rum. Med afsæt i Amanda Gormans digtoplæsning til Joe Bidens indsættelse inviteres du til et læsearrangement med fokus på demokratisk samtale og poesiens evne til at sige noget om helt normale menneskelige problemer. Du behøver ikke at have nogen særlig viden om hverken digte eller politik for at deltage. Leder ved Rønnebæksholm Lotte Juul Petersen byder velkommen, og kulturformidler Sigurd Dam fra biblioteket vil styre samtalen. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding pga. det gældende forsamlingsforbud samt corona-pas.

Husk deres gratis omvisninger i maj og juni måned
• Lørdag den 29. maj, kl. 12.00
• Søndag den 6. juni, kl. 15.00
Omvisningerne er gratis, når entreen er betalt. Du skal ikke booke en plads, men husk at medbringe corona-pas, da de foregår indendørs.

Læs mere og bestil billetter her

Foto: ABW