Bliv verdensmester og se EM på storskærm

Hele Europa ryster af begejstring, når EM-fodboldene triller i Frankrig. Men det er ikke kun i Frankrig, der er fodboldfeber – det er der også, når DBU Tour kommer til Næstved.

e176bf_DM_i_Street_Streetbillede[1]Det er ved at være sidste udkald, hvis du og dine venner vil være med til årets fodboldfest i Næstved. For snart går det løs, når DBU Tour den 30. juni-1. juli kommer til Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Og her handler det kun om én ting – fodbold!

Den officielle titel som Danmarksmester i Streetfodbold er på højkant, og de skarpeste straffesparkskytter skal findes i VM i Straffe! Og så vil der naturligvis blive vist EM-fodbold på storskærmen, som du kan læne dig tilbage og nyde i Coca Cola loungen.

Og når dit hold ikke er på banen, er der masser af fede gratis aktiviteter på Lave Ridebane. I kan f.eks. få målt hvor hårdt I sparker i Hyundai Speed Cage – eller hvor hurtigt I kan drible igennem DBU’s Driblebane. I kan også vælge en omgang ”fodboldsquash” på BT Futchi-banen, eller spille 1 mod 1 i DBU Panna Cage.

3e6ad0_VM_i_Straffe_Straffebillede[1]

Og der vil være masser af fedt lir at få fingrene i! Unibet klæder alle straffesparksskytter på med en goodiebag, og er I rigtig gode, kan I være med i kampen om en valgfri fodboldrejse til 25.000 kr.

Er du et teknisk geni på Streetbanen, så er der landskampsbilletter til opgøret mellem Danmark-Armenien på højkant, et gavekort til Uno til en værdi af 10.000 kr., Adidias lir og meget, meget mere.

Men husk, at I snart skal slå til for at være med. Brug rabatkoden NÆSTVED og få 150 i rabat, når du tilmelder dit hold. Læs mere på dbu.dk/dbutour

 

89af3c_Tourbillede[1]