J.H. Rengøring
Grønnegade 9
4700 Næstved
53 96 47 00
jhr@mail-online.dk

Professionel rengøring til alle
J.H. Rengøring har i flere år udfyldt en vigtig rolle i mange virksomheder og private hjem. Rengøring er en nødvendig opgave alle steder, og firmaets servicemedarbejdere er gennem de mange aktive år nået helt ud i hjørnerne i Næstved!

Sikkerhed og tillid er alfa og omega for rengøringsfirmaet i Næstved. Derfor er deres medarbejdere udstyret med ID-kort med foto og alt relevant information.

J. H. Rengøring beskriver sig selv som et servicefirma, hvor du er mere end en kunde. Du er samarbejdspartner. Derfor er det for dem en selvfølge, at du har en fast kontaktperson, som du kender og har tillid til.

Fra hovedkontoret centralt placeret i Grønnegade sendes de effektive servicemedarbejdere ud til virksomheder og private i alle egne: Du kan møde J.H. Rengørings medarbejdere på store dele af Sjælland. 

Al slags kvalitetsrengøring udføres
Som professionelt rengøringsfirma udfører virksomheden i Næstved både store og små opgaver. J.H. Rengøring rykker ud efter tilbud eller arbejder på timebasis både til den store gang hovedrengøring eller til de rengøringsopgaver, der udføres for virksomheder og private uge for uge eller måned for måned.

Kundens ønsker er altid i centrum, når der gives tilbud på den professionelle rengøring. Hvis kunderne har specielle ønsker til arbejdets udførelse eller til brugen af specielle rengøringsmidler, skal de bare sige til. Hvis de har behov for en gennemgang af de lokaler, der skal rengøres, fordi der er forhold, der skal tages hensyn til under rengøringen, er dette en helt naturlig del af tilbudsgivningen.

Vinduespudsning og snerydning
Det er muligt at få udført en lang række opgaver af J.H. Rengøring. Ud over klassiske rengøringsopgaver som trappevask, vinduespudsning og rengøring f.eks. efter renovering og håndværkerbesøg, gives tilbud på andet arbejde end det, der udføres med ”spand og sæbe”, nemlig snerydning og pasning af grønne arealer.

J.H. Rengøring tilbyder ejendomsservice for alle i Næstved og omegn, der oplever behov for renholdelse, vedligehold, oprydning osv. Firmaet udviser en stor fleksibilitet grundet sin erfaring med såvel typiske som atypiske ejendomsservices.

Opgaverne er ligesom kunderne meget forskellige, men fællesnævneren er kvalitet. Du kan således være sikker på, at den aftalte serviceydelse udføres i den aftalte standard. Det er en standard og en tillid, som firmaet i Næstved opnår ved efteruddannelse, produktkendskab, effektiv inspektion og kvalitetsbonus til servicemedarbejderne.

Dermed går kvalitet og gode arbejdsvilkår op i en højere enhed, og J.H. Rengøring søger da også løbende nye servicemedarbejdere til den voksende virksomhed. 

Kontakt J.H. Rengøring for et uforpligtende tilbud – eller hvis du søger job

sølvpartner