Hoffmanns Gulvservice 
Skælskørvej 64
4700 Næstved
50553907
Rene@hoffmanns-gulvservice.dk

Følg Hoffmanns Gulvservice på Facebook

Når gulvet skal være som nyt
Et flot trægulv er i bogstaveligste forstand fundamentet for en flot boligindretning. Når først gulvet er i orden, er det nemt at finde det interiør der passer perfekt til rummet og dets funktion. Vores gulve afslører tit en hektisk dagligdag, hvor skader i lakken, ridser og nedslibning af oliering desværre ikke kan undgås. Hvad enten det er stuegulvet, på børneværelset eller hjemmekontoret har vores gulve engang imellem brug for at blive frisket op, og ofte skal der ikke meget til, før man kan se store resultater.

Hvis dine gulve trænger til et nyt look, kan Hoffmanns Gulvservice udføre alt arbejde indenfor afslibning, afhøvling, behandling af alle trægulve og -trapper samt reparationer af gulve, oliering, lak- og ludbehandling og andre efterbehandlinger.

Et nyt gulv – hurtigt og effektivt
Måske har du brug for et helt nyt gulv? Hoffmanns Gulve lægger bl.a. clickgulve, der ikke er fæstnet til underlaget, og som hverken bruger lim, søm eller skruer til at samle gulvet. Således kan du hurtigt få lagt et nyt flot gulv. De har ekspertisen til at lægge gulv i alle hjemmets rum, og byder gerne ind med god vejledning i, hvilken type gulv, du bør vælge hvor.

25 års erfaring med gulve
Hoffmanns Gulvservice med Rene Hoffmann Andersen ved roret har over 25 års erfaring med gulvslibning og efterbehandling. Firmaet blev stiftet i år 2019 af René, og året efter kom Jonas med på vognen. De bor i Næstved, og kører også gerne til de øvrige byer i det sydsjællandske.

Vælger du Hoffmanns Gulvservice til en opgave, får du et solidt og kvalitetsbevidst sjællandsk firma, som du kan have tillid til. Det er firmaets ambition at tilbyde højest muligt service i forbindelse med dit næste gulvprojekt.
På hjemmesiden og Facebooksiden kan du se en masse billeder af deres arbejde. Der er ikke den type trægulve, som Hoffmanns Gulvservice ikke kan behandle, så det bliver som nyt.

Kontakt Hoffmanns Gulvservice og få et uforpligtende tilbud. sølvpartner