Bygsmart ApS
v/  Jimmy Pedersen
Maglemølle 96H
4700 Næstved
bygsmart@gmail.com
21484754

Nybygning og ombygning
Bygsmart ApS varetager din tømrerentreprise i Næstved og omegn fra idé til indflytning.

Alt for mange bruger alt for mange timer på selv at være tovholder på et byggeprojekt, uden at de opnår den optimale løsning. Nogle gange bliver projektet dyrere end beregnet, ligesom der nemt kan opstå fejl og mangler. Bygsmart i Næstved tager den byrdefulde byggestyring på skuldrene fra start til slut. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at vælge design og materialer i den indledende fase.

Små og store opgaver
Tømrermester Jimmy Pedersen har mange års erfaring og sætter en stor ære i at løse lokale opgaver.

Bygsmart varetager alle de traditionelle tømreropgaver, tagarbejde, vinduer, køkkenopsætning, træterrasser, trægulve, trædrivhuse mv. Har du huller i taget eller strømmer den dyre varme ud af gamle vinduer, kan du med fordel få huset renoveret hos Bygsmart. Skal du bruge et unikt legehus eller legeredskaber til børnehaven eller din egen have, har Jimmy også kompetencen.

Når man som bygherre skal bygge til eller renovere den eksisterende bolig, er en tømrerentreprise den bedste løsning. Her får du som bygherre en totaloversigt og -pris på arbejdet. Bygsmart udfører mange opgaver, som altid starter med et møde, hvor alle ønsker og detaljer gennemgås. Derefter udfærdiger Jimmy Pedersen et tilbud på opgaven ud fra det aftalte.

Udgangspunkt i Næstved
Fra domicilet i Maglemølle varetager Bygsmart byggeriopgaver på hele Sjælland. Med mange års erfaring i faget klarer firmaet selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Du får en fordelagtig pris og markedets bedste materialer. Jimmy Pedersen sætter en ære i at overholde alle tidsplaner og føre en god og konstruktiv dialog med dig som bygherre. Han er byggestyrende og sørger for at koordinere alle partnere, så tidsplanen overholdes.

Søger du et pålideligt og kvalitetsbevidst firma til at udføre din tømrerentreprise i Næstved, så kontakt Bygsmart. Ingen opgave er for stor og ingen for lille.

sølvpartner