Damscleaner A/S 
Fasanvænget 5
4160 Herlufmagle
28 58 19 85
damscleaner@gmail.com

Følg Damscleaner.dk på Facebook 

Rengøring højt og lavt, ude og inde, vådt og tørt
Professionel rengøring kræver professionelt udstyr. Damscleaner A/S er specialister i rengøringssystemer og Danmarks største forhandler af specialrengøringsudstyr.

Via samarbejdet med Spinaclean kan firmaet i Herlufmagle tilbyde næsten 500 produkter, bl.a. de verdenskendte mærker SkyVac og SlipStream. På paletten er både produkter til indendørs rengøring, eksempelvis støvsugere, og produkter til gadefejning og fliserens.

40 års erfaring
Spinaclean har 40 års erfaring, er etableret i over 35 lande og producerer bl.a. verdens mest kraftfulde støvsuger. I 2017 begyndte 50-årige Dorte Hansen at forhandle maskinerne og sprang dermed ud som selvstændig efter en periode som hjemmegående husmor. Det er således en Næstved-iværksætter, der ved alt om, hvad det vil sige at holde hus og have rent og pænt.

Dorte ved, at godt udstyr sparer meget tid i husholdningen, og således også hos de mange erhvervskunder, som firmaet i Herlufmagle har. Damscleaners produkter bruges på alt fra fabrikker til butikker. Samt naturligvis professionelle rengøringsfirmaer og håndværkere, der tilbyder specialrengøring ved siden af deres normale ydelser.

Sikrere og renere
Damscleaner leverer en bred vifte af produkter, der kan rense udearealer fra top til bund, fra tagrende til fliser.

Også indendøre gør produkterne underværker. Som enhver husmor ved, kommer der støv alle vegne, også der hvor man ikke lige kan nå med en klud. Med Spinacleans produkter kan Damscleaner levere rengøringsudstyr, der kan fjerne støv på ufremkommelige steder.

Verdens første bærbare tagrengørings-maskine, Alt-i-én støvsugeren SkyVac™ er designet med teleskopiske støvsugerstænger, der er lette og ergonomiske. De er lavet af kulfiber og er således meget lidt anstrengende at bruge. Rækkevidden er helt op til 12 meter!

Med produkterne fra rengøringsspecialisterne i Herlufmagle sparer man penge på udstyr til højder, specialstiger, stigevogne, stilladser osv. samt det sikkerhedsudstyr, der er nødvendigt når man arbejder i højden.

Se i videoen her, hvordan produkterne virker:

sølvpartner