elisabethEr du til Skoda eller Audi? Hvordan kan jeg blive klog på mig selv og min nabo? Jeg kan gå på opdagelse i min egen og naboens garage, eller i reklamer om biler!

Kom, og hør om, hvordan man konstruerer bilreklamer, der passer til de mennesker, der ønsker en bestemt bil. Hvordan tænker de mennesker, der køber franske biler? Hvad er der ved mennesker med en Volvo eller en Fiat? Hvorfor holder Renaulten på doktorens parkeringsplads, mens de store, dyre biler holder på klient P-pladsen foran ”Penis enlargement clinic”. Hvordan tænker en Golf GTI ejer? Hvorfor vil han hellere høre motoren spinde fremfor, at den pruster som en tung hest?

Reklamerne vælger visse ord og vendinger frem for andre – i reklamer er ingen ord eller vendinger tilfældige – de er nøje udvalgt for at ramme den helt rigtige målgruppe.

Mød op til et foredrag, der veksler mellem teori og praktiske eksempler og få et indblik i biler og deres ejere. Elisabeth Pedersen er underviser på Næstved Gymnasium og HF i fagene Dansk og Retorik. Hun holder foredrag onsdag d. 24. februar 2016 kl. 19.00 på Næstved Gymnasium og HF i det høje auditorium (Lokale U144).

Se en oversigt over alle sæsonens foredrag på Næstved Gymnasium og HF.