emilRønnebæksholm inviterer til koncert med den prisbelønnede, danske pianist Emil Gryesten søndag d. 1. november 2015. Han byder på sonater af både Beethoven og Prokofiev.

Klaverprofessor Anne Øland præsenterer Emil Gryesten, som er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og ved Sibelius-akademiet i Helsinki. Derudover har han studeret ved International Piano Academy – Lake Como i Italien, og har taget masterclasses hos de nogle af de mest velrenommerede pianister.

Som kun 15-årig vandt Gryesten førsteprisen ved Steinway-konkurrencen i Hamburg, samt guldmedaljen ved Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence i København, og siden da har han modtaget adskillige priser i både danske og internationale konkurrencer for unge pianister.

Siden sin første solo-recital som 15-årig har den talentfulde Gryesten haft en meget aktiv koncertkarriere som både solist og kammermusiker. Han debuterede som solist med orkester som kun 16-årig med Aarhus Symfoniorkester, og har blandt andet optrådt ved flere klassiske musikfestivaler såsom Copenhagen Summer Festival og Aarhus Piano Festival. I 2014 modtog Gryesten E. Harbys musikstipendium, Ungdommens Sonningpris, som er en af Danmarks største priser for unge musikere.

emil2Praktisk information
Billetter kan købes på www.sj-billetten.dk eller på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved. Tlf. 55883950.
Billetpris 60 kr. inkl. gebyr.

Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.
Dørene åbnes 30 minutter før arrangementets begyndelse.