Han blev multi-millionær på at sælge Danmarks største app-succes, han er tidligere dansk mester i 400 meter-løb og nu vender han tilbage til Næstved Gymnasium og HF for at afsløre sit billede på gymnasiets ”Wall of Fame”.

Christian Birk blev student fra Næstved Gymnasium og HF i 1995, og herfra tog hans atletikkarriere fart: Han startede i Herlufsholm Gymnastikforening og derefter i Sparta, og blev dansk mester i 400 meter-løb i 1999-2004.

Iværksætter med is i maven
Det var de færreste der i slutningen af 2007 troede at Christian Birk og hans to med-iværksættere ville blive millionærer, og deres venner og bekendte rystede på hovedet, da de sagde deres gode job op hos McKinsey. Det var slut med at være højtbetalte managementkonsulenter – nu ville de tre unge talenter for alvor prøve sig selv af som iværksættere.

I 2007 grundlagde de motionsapp’en Endomondo, som i 2014 havde over 23 millioner brugere på verdensplan.

Endomondo blev solgt i 2015. Salget gjorde de tre stiftere til multimillionærer. De er blevet stjerner og forbilleder inden for iværksættermiljøet i Danmark, og Christian Birk er nu CEO & co-founder i Roster Athletics, en ‘Competition Management Platform’ for stævnearrangører.

Wall of Fame
Tirsdag d. 3. marts kl. 11.15 afslører Christian Birk sit billede på Næstved Gymnasium og HF’s ”Wall of Fame”, hvorefter han holder et oplæg for klasser med erhvervsøkonomi og innovation.
Næstved Gymnasium og HF er stolte af at kunne byde Christian Birk velkommen tilbage på hans gamle gymnasium.

Alle er velkomne.