En road comedy på alle tænkelige afveje. Det sker på Næstved Teater d. 24. februar 2021.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre?
Ja! … for det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles… på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen. Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Kunne du lide Livet – hvor svært ka’ det være? så glæd dig til Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre?
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard har i mange år arbejdet sammen i Cirkusrevyen, men på Folketeatret dyrker de to nu et parløb i teatersammenhæng.

Vase/Fuglsang hører til Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster. Til Folketeatret har de tidligere bearbejdet både Sommer i Tyrol (samarbejde med Odense Teater) og Mød mig på Cassiopeia og skrevet Livet – hvor svært ka’ det være?

Læs mere her

Foto: ABW