Pilemonolit af Annette Holdesen i Medicinhaven for Radikal Omsorg. Foto: Jacob Friis-Holm Nielsen

Som en del af Rønnebæksholm prisvindende udstillingsprojekt Soil.Sickness.Society afholder de 3 debatsaloner, som hver især udfolder en af udstillingens tematikker. 

SOIL er titlen og temaet for den første debatsalon i rækken, som afholdes torsdag den 19. august kl. 16.00-19.00 i Herskabsstalden på Rønnebæksholm og omhandler muldens fremtid. Debatten modereres af Signe Wenneberg og inkluderer en vandring i området omkring Rønnebæksholm.

De  har inviteret den lokalt bosatte folketingspolitiker Kathrine Olldag (R), journalist ved Dagbladet Information og forfatter Jørgen Steen Nielsen, Anna Sofie Hvid fra tegnestuen Rural Agentur og billedkunstner Åsa Sonjasdotter til en snak om landbruget i Danmark, klimaforandringer og jordens fremtid.

Det er gratis at deltage, men du skal bestille en billet på Roennebaeksholm.dk

Program for debatsalonen SOIL:

Kl. 16.00: Velkomst i Herskabsstalden ved kurator af Soil.Sickness.Society Maria Kjær Themsen og leder af Rønnebæksholm Lotte Juul Petersen

Kl. 16.15: Dagens moderator Signe Wenneberg introducerer emnet og dagens program

Kl. 16.30: Journalist ved Information Jørgen Steen Nielsen

Kl. 16.45: Anna Sofie Hvid fra tegnestuen Rural Agentur

Kl. 17.00: Kathrine Olldag, skatteordfører, kommunalordfører og fødevareordfører for Radikale Venstre Kl. 17.15: Forfriskning – sandwich og vin kan købes

Kl. 17.30: Vandring med billedkunstner Åsa Sonjasdotter til Medicinhaven for Radikal Omsorg

Kl. 18.15: Debat i Herskabsstalden med seminarets deltagere, moderator Signe Wenneberg