byKring
v/ Vibeke Brettschneider
Halfdan Rasmussens Vej 25
4700 Næstved
24666929
info@bykring.com

Hjemmeside: https://bykring.com/
Facebook: https://www.facebook.com/byKring/
Instagram: https://www.instagram.com/bykring/

Det du lige mangler
byKring er en webshop, der handler med brugskunst, smykker, tøj og livsstilsprodukter. Her finder du ting til din bolig, dig selv eller én du holder af.

byKrings vision er at tilbyde varer, du ikke finder alle steder. Der er tale om nøje udvalgte kvalitetsprodukter, nogle af dem hentet hjem fra Asien, og andre designet kun til byKring. Flere af tingene er unikaprodukter og sælges efter først til mølle-princippet.

Hos byKring finder du skønne asiatiske møbler i træ samt smuk brugskunst. Desuden sælges fine smykker og tekstiler samt lækre wellnessprodukter. Hos byKring finder du det, du lige mangler, og det du ikke vidste du ledte efter.

“Home is where your heart is”
Går du op i at indrette dit hjem, så det afspejler, hvem du er? Uanset om du indretter dig i en farverig bohemestil eller i mere afdæmpede farver, som ses i både den orientalske og i den nordiske stil – og om du er til vintage, romantisk landstil eller går efter et urban, industrielt udtryk, så afspejler indretningen af dit hjem, hvem du er.

Hos byKring finder du ting, der kan matche og mixes med forskellige stilarter. Vidste du, at møbler og brugskunst i naturlige materialer klæder de fleste stilarter og tilføjer noget harmonisk og fredfyldt til dit hjem? Hos byKring finder du ting til boligen i træ, flet, kobber og keramik. Buddhaer, lys og lysestager bidrager til hyggen og følelsen af ro.
Måske har du din helt egen stil og elsker at gå på jagt efter boliginteriør og brugskunst, der passer til lige præcist dig og dit hjem. Det kan være de små detaljer i dit hjem, der giver dig følelsen af hjem og følelsen af at komme hjem til dig selv.

Du er smukkest, når du er dig selv
Skønhed kommer i mange former. At tage sig godt af sig selv, med gode sæber, ansigts- og massageruller, hjælper dig godt på vej. byKring har flere bud på produkter, der hjælper dig til wellness i hverdagen.

Det siges, man er smukkest, når man tør være sig selv. Hos byKring finder du måske lige det, du har brug for, for at skabe det udtryk, du ønsker i din bolig eller i din personlige stil. byKring sælger udover smykker og velværeprodukter også tekstiler fra Indien; de fineste, mønstrede skjortekjoler i silke, som både er smukke og behagelige at have på.

Besøg webshoppen og find en gave til én du holder af eller til dig selv – bare fordi du har fortjent det. Måske finder du den der personlige ting, der taler til lige præcist dig.

sølvpartner