Selandia Automobiler A/S
Holsted Park 2
4700 Næstved
Tlf. 55 72 14 14

Følg Selandia Auto på Facebook

Specialiseret bilforhandler
Hvis du er på udkig efter en lokal bilforhandler, som har styr på sit produkt, skal du tage turen forbi Selandia Automobiler A/S. Forhandleren har valgt at specialisere sig i bilmærket Ford.

I april 2023 købte Selandia Automobiler A/S Ødegaard Biler A/S og dermed fik koncernen samlet set fire afdelinger fordelt på Næstved, Ringsted, Sakskøbing og Nykøbing Falster. Med opkøbet blev Selandia Automobiler den største singlebrand Ford-forhandler øst for Storebælt og med fire lokationer og mere end 60 ansatte tog de et vigtigt skridt i retningen af at fremtidssikre organisationen i en tid, som i den grad har udfordret hele bilbranchen. 

Du kan købe både brugte og nye Fordmodeller hos Selandia Automobiler A/S i Næstved. Der ankommer løbende brugte biler til forhandleren, og udvalget er stort, da alle afdelinger har et udvalg af brugte biler, som du får adgang til gennem Selandia Automobiler A/S i Næstved.

Hvis du har brug for hjælp til finansiering af dit bilkøb, har Selandia Automobiler A/S mulighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Som forhandler af Fordmærket tilbyder Selandia Automobiler A/S også forskellige serviceløsninger gennem Ford. Et eksempel er Ford Assistance Plus, som er en vejhjælpspakke med en række fordele. Et andet eksempel er gratis servicerådgivning, som gives af professionelle Fordrådgivere.

Autoriseret Fordværksted
Selandia Automobiler A/S i Næstved lægger vægt på at give kunderne den nyeste og bedste ekspertrådgivning. Forhandleren tilbyder serviceeftersyn af din bil på et autoriseret Fordværksted. Her er det Forduddannede teknikere og specialister, der har din bil mellem hænderne.

For at være konkurrencedygtig og for at sikre en fair pris, tilbyder værkstedet en prisgaranti på arbejdet, som skal udføres. Ford garanterer at matche tilbud fra uautoriserede værksteder i lokalområdet (indenfor en radius på 20 km), såfremt tilbuddet ikke er over tre uger gammelt, og såfremt det er givet på grundlag af anvendelse af originale reservedele fra Ford.

Kundeoplevelsen i centrum
“Er kommet i Næstved afdelingen i mange år, og efter jeg blev selvstændig for 5 år siden har jeg købt 6 nye firmabiler. Er altid blevet behandlet rigtig godt, også før jeg blev selvstændig. Er kommet i huset i over 30 år. Kunne ikke finde på at handle eller få serviceret mine biler andre steder end hos Selandia i Næstved.”

Sådan skriver en af de glade kunder på Selandia Automobilers Facebookside, og forretningen har da også som mål at beholde sine kunder – gerne hele livet. Derfor bestræber de sig på, at have kundens tilfredshed i fokus hele vejen. Det gælder også i forhold til samarbejdspartnere og i forhold til lokalområdet.

Når du har bilen inde til almindeligt eftersyn, dækskifte eller af anden grund må vente på den hos forhandleren, serverer Selandia Automobiler A/S i Næstved kaffe, mens du venter. Der er også adgang til dagens avis og trådløst netværk, eller du kan tage en prøvetur i en af de nye Fordmodeller.

På hjemmesiden kan du hente masser af information om de enkelte biler, forsikringer, service og prislister. På Facebooksiden lægges løbende nyheder, tilbud og information op.

premiumpartner