bilhuset2Bilhuset i Fuglebjerg
v/ Jens Peter Palm
Trekanten 1-3
4250 Fuglebjerg
Tlf: 55 45 45 93
Mail: jens@jpauto.dk

Besøg Bilhuset i Fuglebjerg på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 07:30 – 16:30
Fredag kl. 07:30 – 15:00
Lørdag: Bestil tid til service og reparation

bilHurtigt igang igen
Når køretøjet strejker, opdager vi hvor afhængige vi er blevet af den komfortable og fleksible individuelle transportform. Så er det rart, at der lige i nærheden findes et værksted, der kan løse stort set alle bil-problemer.

Med sin centrale placering mellem Næstved, Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted servicerer Bilhuset i Fuglebjerg bilejere på store dele af Sjælland. “Ingen opgave er for lille, og kun få opgaver er for store. Vi står altid parat til at hjælpe dig hurtigt på farten igen”, fortæller indehaver Jens Peter Palm, der startede firmaet i 1994.

En succeshistorie
I starten var det blot en biskæftigelse fra hjemmeadressen, men der kom hurtigt så stor efterspørgsel på værkstedets ydelser, at det blev til en fuldtidsjob og flytning til større lokaler. I 2008 åbnede Bilhuset i Fuglebjerg sit nuværende domicil på Trekanten, der omfatter tre mand på fuldtid plus deltidsansatte og timelønnede. I 2009 skiftede forretningen, der havde været opkaldt efter indehaveren, til sit nuværende navn, der bedre signalerer firmaets bredde.

Bilhuset i Fuglebjerg engagerer sig i lokalsamfundet, ikke mindst ved at arrangere den årlige fastelavnsfest, hvor kattedronninger og konger bliver kronet, og den mest kreativt udklædte kåres.

bil2Service i særklasse
Forretningen hjælper både private og erhvervskunder og reparerer alle slags køretøjer. Som medlem af Mekonomen Autoteknik har kunderne garanti for tilfredshed med både mekanikeren og økonomien.

Bilhuset i Fuglebjerg tilbyder 3 års garanti på reservedele og gratis lånebil. Service er i højsædet, og spørger man stamkunderne, fortæller de, at man altid bliver velmodtaget på værkstedet, uanset hvor ofte man har behov for hjælp.

Alle bilmærkers værksted
Personalet efteruddanner sig løbende, så de er opdateret om den nyeste viden inden for bil-teknologien. Bilhuset er ligeledes udstyret med det nyeste måleudstyr og værktøj, så fejlen hurtigt kan identificeres og udbedres.

Værkstedet løser alle opgaver relateret til køretøjer på op til 4 tons: forsikringsskader, klargøring og fremstilling til periodisk syn, skift og reparation af ruder og dæk, aircondition og klimaanlæg, polering og lakforsejling mv.

Er det blevet tid at skifte bilen ud, har Bilhuset et udvalg af nyere, brugte biler.

Svensk luksus
Alle typer biler kører ind og ud af Bilhuset i Fuglebjerg, men specialet er Saab. De solide svenske biler bliver crashtestet på alle tænkelige måder og står i front, når det gælder udviklingen af sikkerhedsudstyr som airbag og nakkestøtter som. Saab forener høj komfort med gode køreegenskaber og rummeligheden gør mærket til det perfekte valg for børnefamilier.