Bilhuset i Fuglebjerg
Trekanten 1-3
4250 Fuglebjerg
55454593

Besøg Bilhuset i Fuglebjerg på Facebook

Hurtigt på farten igen
“Super service, dygtige mekanikere!” Sådan lyder skudsmålet, når kunderne skal vurdere Bilhuset i Fuglebjerg, og autoværkstedet tiltrækker da heller ikke kun bilister fra Næstved, men fra hele regionen. 

Med sin centrale placering mellem Næstved, Skælskør, Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted servicerer Bilhuset i Fuglebjerg bilejere på store dele af Sjælland. Som en del af den store AutoMester-kæde løser de alle slags bilproblemer, og de står altid parat til at hjælpe dig hurtigt på farten igen.

En succeshistorie
I 2019 købte Thomas Schou Bilhuset i Fuglebjerg, der skriver sin historie tilbage til 1994. I starten var det blot en bibeskæftigelse fra hjemmeadressen, men der kom hurtigt så stor efterspørgsel på værkstedets ydelser, at det blev til en fuldtidsjob og flytning til større lokaler. I 2008 åbnede Bilhuset i Fuglebjerg sit nuværende domicil på Trekanten, og i 2009 skiftede forretningen, der havde været opkaldt efter stifteren, Jens Palm, til sit nuværende navn, der bedre signalerer firmaets bredde og sætter Fuglebjerg på det sjællandske landkort. 

Bilhuset i Fuglebjerg har tradition for at engagere sig i lokalsamfundet, ikke mindst i den lokale natur. I 2021 støttede AutoMester bl.a. Danmark Redder Jord ved sit køb af 100 hektar natur i Åmosen, Ulkestrup Lyng, som er en af de sidste højmoser på Sjælland. Jorden er med til at sikre levesteder for en række sjældne arter og rummer fine naturoplevelser. 

Service i særklasse
Forretningen hjælper både private og erhvervskunder og reparerer alle slags køretøjer. Som medlem af AutoMester E+ Autoteknik har kunderne garanti for tilfredshed med både mekanikeren, økonomien og miljøet:

  • Service af bilen efter fabrikkens forskrifter inkl. E+ Vejhjælp
  • Service- og reparation af el- og hybridbiler
  • Miljøforbedringer på din bil
  • Vejledning i bæredygtig kørsel
  • Service- og reparationsaftaler
  • Online booking
  • FordelsKlub, hvor du bl.a. optjener 5% i bonus
  • Hente-/bringeservice
  • Hjulopbevaring (dækhotel)

Alle bilmærkers værksted
Personalet efteruddanner sig løbende, så de er opdateret om den nyeste viden inden for bil-teknologien. Bilhuset i Fuglebjerg er ligeledes udstyret med det nyeste måleudstyr og værktøj, så fejlen hurtigt kan identificeres og udbedres.

Værkstedet løser alle opgaver relateret til køretøjer på op til 4 tons: forsikringsskader, klargøring og fremstilling til periodisk syn, skift og reparation af ruder og dæk, aircondition og klimaanlæg, polering og lakforsejling mv. Alle typer biler kører ind og ud af Bilhuset i Fuglebjerg.

sølvpartner