Torsdag den 26. marts kl. 13.30-16.00 starter bookwalk-læseklub op igen. Her taler man om bøger, mens der gås rundt om Glumsø Sø. En god kombination af litteratur, natur og sundhed.

Man nyder naturen ved Glumsø Sø, mens man deler læseoplevelser.

Der læses en bog til hver gang. Når I så mødes, får I en kort introduktion til bogen samt stikord til samtale, når I efterfølgende skal gå rundt og nyde den smukke natur ved Glumsø Sø. Man standser på udvalgte steder og samler op på snakken. Det handler om at dele gode læseoplevelser og nyde naturen på en og samme tid. Det hele sluttes af i Café Rejseladen med en kop te eller kaffe samt lidt sødt og sundt.

Temaet dette forår er fattigdom, baseret på FNs Verdensmål, “Afskaf fattigdom”, som er et af de 17 verdensmål, som Næstved Bibliotek har fokus på i 2020. I foråret er der særligt fokus på “Afskaf fattigdom”, “Stop sult” og “Sundhed og trivsel”.

De tre bøger som danner udgangspunktet for de tre ture er: Kirsten Thorup- ”Tilfældets Gud” Merete Pryds Helle – ”Folkets skønhed” og Birgit Alm – ”Om et par år”. Biblioteket bestiller bøgerne hjem i god tid.

Rent praktisk
Turen gennemføres, hvis vejret tillader det. Du skal kunne gå de ca. 3,5 km rundt om Glumsø Sø, så husk gode sko.

Tid og sted
Torsdage: 26. marts,  30. april og 28. maj. Alle dage fra kl. 13.30 til ca. 16.00. Man mødes foran Glumsø Bibliotek, Torvet 1, 4171 Glumsø. Det er gratis, men der betales for kaffe og kage i Café Rejseladen.

Du kan tilmelding dig ved at klikke her.  Du kan tilmelde dig alle tre gange eller fra gang til gang. Der er et begrænset antal pladser.