Indtil onsdag den 16. december kl. 17.00 har du mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket. Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan de ikke garantere, at de kan pakke bestemte titler, da de ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil de gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til.

Bestil en bogpose

Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så de kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på “Log ind” og “Ny bruger” og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: mtnie@naestved.dk

Udlevering af bogposer på forskellige lokaliteter:

Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved – fra mandag den 21. december og frem til onsdag den 23. december i butikkens åbningstid.
Fuglebjerg: SuperBrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg – fra mandag den 21. december og frem til onsdag den 23. december i butikkens åbningstid.
Glumsø: SuperBrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø – fra mandag den 21. december og frem til onsdag den 23. december i butikkens åbningstid.
Korskilde Bibliotek foregår ved Biblioteket mandag den 21. december i tidsrummet kl. 16.00-18.00

Det er desværre ikke mulighed for udlevering af bogposer i Fensmark. Der henvises til Næstved.

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra Biblioteket.

Først til mølle

På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. Og de vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da de ikke ved, hvor mange bestillinger de får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest onsdag den 16. december kl. 17.00!

De har naturligvis vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og de holder god afstand.

Pressefoto