Indtil tirsdag den 12. januar kl. 17.00 har du mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket. Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan de ikke garantere, at de kan pakke bestemte titler, da de ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil de gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til. Det kan også være, at du har reserverede bøger på reserveringshylden, som du ikke har kunnet hente. Så kan du bestille en bogpose og få dem udleveret nu.

Bestil en bogpose

Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så de kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på “Log ind” og “Ny bruger” og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fensmark Bibliotek: nstfe@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: mtnie@naestved.dk

Udlevering af bogposer på forskellige lokaliteter:

Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved – fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid.
Fensmark: Shell Fensmark, Næstvedvej 43 A, Fensmark, 4684 Holmegaard – fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid.
Fuglebjerg: SuperBrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg – fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid.
Glumsø: SuperBrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø – fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid.
Korskilde Bibliotek foregår ved biblioteket torsdag den 14. januar i tidsrummet kl. 16-18.00.

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra Biblioteket.

Først til mølle

På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. Og de vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da de ikke ved, hvor mange bestillinger de får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest tirsdag den 12. januar kl. 17.00!

De har naturligvis vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og de holder god afstand.

Foto: ABW