Tirsdag den 27. oktober kl. 09.00 slår OK-Klubben i Fritidscentret på H.C. Andersensvej nr. 24 dørene op for alle interesserede og viser i løbet af formiddagen frem til kl. 12.00 nogle af de mange klubaktiviteter, som en gang om ugen samler omkring 100 mennesker.

– Vi kan glæde os over et stabilt og stort fremmøde til vores mange tilbud, og derfor vil vi gerne vise, hvad det er, vi tilbyder hver tirsdag fra 9 til 16, siger Sonja Pilgaard, som er OK-Klubbens tovholder i den såkaldte Tirsdagsklub.

Og tilbud er der sandelig nok af i klubben. Hvadenten ens interesser går i retning af håndarbejder som syning, strikning, knipling og patchwork, eller man måske hellere vil male eller arbejde i værkstedet med f.eks. sølvarbejder eller stenslibning, kan det lade sig gøre.

dans2For de danselystne tilbydes folkedans om eftermiddagen, og har man bare lyst til en hyggelig sludder over en kop kaffe og et stykke mad til en billig penge, er der også mulighed for det.

– Vi holder åbent hus to gange om året, fortæller Sonja Pilgaard, der oplyser, at folkedanserne vil vise deres færdigheder ved arrangementet, ligesom det også vil være muligt at købe nogle af de ting, som de flittige klubmedlemmer har fremstillet i Tirsdagsklubben.