Nordisk Film Biografer i Næstved inviterer til operakoncert i Sct. Peders Kirke søndag den 24. maj kl. 15.00 – 17.30 og operasæson evaluering i biografen fra kl. 17.30 – 18.30. Det oplyser biografen i en pressemeddelelse:

I efteråret 1998 inviterede vi til operakoncert med solister fra Det Kongelige danske Musikkonservatorium i Sct. Peders Kirke i Næstved. Det blev en stor succes. Kirken var helt fyldt med glade operaelskere fra Næstved og omegn og vi havde en dejlig musikoplevelse, fortæller biografchef Bente Nielsen.

Vi har besluttet igen at inviterer til operakoncert i kirken denne gang som afslutning på vores operabio sæson 2019-2020.

Søndag den 24. maj kl. 15 – 17.30 med efterfølgende hyggesnak i vores lounge til en kop kaffe med kage, fortsætter Bente Nielsen. Billetterne til koncerten kan købes i vor billetreception fra 1. marts. Billetpris 100 kr.

Bente Nielsen fortæller, at der er 260 billetter til salg.

Vi i Nordisk Film Biografer i Næstved er meget glade for den store opbakning vi har til vore operaforestillinger fra The Metropolitan Operaen hvert år. Vi transmitterer 10 udvalgte operaforestillinger fra et af verdens største operahuse med solister i verdensklasse. I Næstved er der en stort opera interesse, som vi ønsker at bidrage til ved bl.a. at inviterer til denne operakoncert til maj, fortæller Bente Nielsen.

Vi har i denne sæson prøvet noget nyt, ved at indbyde til 2 gratis opera introarrangementer i biografen. Den første afholdte vi i efteråret, hvor vi blev meget glædeligt overrasket over at mere end 70 gæster ønskede at overvære organist Hans Krarups introduktion til de første 3 operaforestillinger.

Bente Nielsen fortæller, at biografen inviterer til den anden gratis operaintro med Hans Krarup den 8. februar kl. 09.45 i sal 2. Denne gang skal vi arbejde med ”Porgy and Bess”, ”Den flyvende hollænder” og ”Tosca”.

Vi er glade for, at vi kan være en aktiv del af den store operainteresse i Næstved, og vil fortsat tilbyde forskellige operaarrangementer som supplement til vore operabio forestillinger, slutter Bente Nielsen.