Fire generationers erfaring
Mangler du som privatperson eller i dit erhverv VVS-ekspertise eller hjælp fra en blikkenslager, så står Aksel Jensen & Søn til rådighed for dig, som bor i Næstved eller på Sydsjælland. Det har virksomheden gjort siden 1934, hvor den første generation begyndte at udføre blikkenslager- og VVS-arbejde. Siden starten har hele fire generationer fulgt med udviklingen af de nye teknologier og arbejdsformer, hvilket gør, at Aksel Jensen & Søn i dag udfører alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde.

aksel-jensen-300x203[1]

Varme, vand, ventilation…
Aksel Jensen & Søn kan grundet firmaets mange års erfaring udføre en lang række forskellige arbejdsopgaver indenfor vvs- og blikkenslagerområdet. Alt fra fjernvarme til villaventilation og badeværelse-/køkkenarbejde kan firmaet udføre, og derudover tilbyder firmaet tag- og pladearbejde.

Zink – et flot og funktionelt materiale
Eksempelvis arbejder Aksel Jensen & Søn med zink, der kan skabe et personligt udtryk på byggerier eller forskønne arkitekturen for dig som kunde, hvad enten du ønsker en ny æstetik eller blot at få ordnet tagrender samt nedløb på din bolig. Det eneste, der sætter grænser i arbejdet med zink, er fantasien, hvilket gør det til et materiale med utallige muligheder, som firmaet kan hjælpe dig med at realisere.

Garanti for godt håndværk og gode priser
En tryghed for dig som kunde er, at Aksel Jensen & Søn er medlem af TEKNIQ, der er en ordning for VVS-virksomheder, som sikrer garanti for al udført arbejde.logo-aksel-jensen[1]

Aksel Jensen & Søn kan udføre alle opgaver indenfor VVS- og blikkenslagerarbejde, og du kan altid kontakte firmaet for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, som kan give dig et godt overblik over den samlede økonomi for arbejdsprojektet.

Aksel Jensen & Søn prioriterer at finde de muligheder og løsninger, som passer til netop dig og dit byggeri.

Aksel Jensen & Søn ApSaksel-jensen3-225x300[1]
Præstemarken 13C
4700 Næstved
Tlf.: 55720942
Mail: vvs@aksel-jensen.dk

Besøg Aksel Jensen & Søn på Facebook