Rullende buffet
Tokyo Running Sushis restauranter er beliggende i Næstved Stor-Center og ved Kobberhjørnet i Jernbanegade. Restauranterne tilbyder et stort udvalg af sushi og orientalsk buffet, som bliver serveret på to 70-meter lange bånd, der ruller forbi jeres bord. Der er således den selvbetjening som vi kender det fra den traditionelle buffet, men den vigtige forskel er, at du ikke behøver rejse dig for at forsørge dig hos Tokyo Running Sushi. Læn dig tilbage i de komfortable stole og udvælg de retter der passer til dit humør og din smag.sushi3-300x175[1]

Et festligt udvalg
Hvis du mangler et sted at holde en festlig aften med familie eller venner, er et besøg på Tokyo Running Sushis restauranter oplagte steder. Restauranterne tilbyder tilkøb af to timers fri bar i øl, vin og sodavand, så selskabet ikke behøver tænke på andet end hvad de skal vælge fra den lækre buffet. Buffeten kommer rullende forbi bordene på to bånd, et varmt til den kinesiske buffet, og et koldt til restaurantens kendte sushi samt til desserter og frisk frugt. Buffeten består af diverse slags kød, en masse dejligt sunde grøntsager samt ris som altid er kogt til perfektion.

Lækker frokost og mad leveret til døren
En shoppetur i Næstved kan gøres ekstra mindeværdig med en frokost på Tokyo Running Sushi. Begge restauranter tilbyder nemlig udsøgte frokosttilbud, som med garanti vil gøre glæde hos enhver.

tokyo 1

Nogle dage indbyder dog til at nyde maden i vante omgivelser (måske på langs i sofaen?) og derfor tilbyder Tokyo Running Sushi rabatter på online bestillinger af take away mad. På den måde kan du få den fulde orientalske oplevelse leveret til dig uden at skulle tænke på opvasken!

Tokyo Running Sushi
Jernbanegade 8
4700 Næstved
Tlf. 55 75 22 88

Åbningstider
Alle ugens dage kl. 15 -21

Tokyo Running Sushi
Næstved Stor-Center

Åbningstider
Mandag-fredag 10-20
Lørdag 10-16
Søndag 11-15