IVÆRKSÆTTERCAFÉ

Kom og mød andre iværksættere,  få idéer og inspiration til udviklingen af din virksomhed i Næstved Erhvervs iværksættercafé.

Iværksættercaféen foregår i Vækstfabrikken Næstved, Toldbodgade 8, mødelokalet i stueetagen, torsdag den 3.marts fra kl. 19.00-21.00.

Program for torsdag den 3. marts:10575323_994659313885411_3422613593853444249_o[1]

Kort intro v/ Mette Østergaard, Erhvervskonsulent Næstved Erhverv
Kort præsentationsrunde
SEO for begyndere..
”Midt i alt det andet, du skal nå som iværksætter, er det også en vigtig opgave at gøre din hjemmeside synlig for Google.
Derfor er det vigtigt, at du kender lidt til søgemaskineoptimering, også kaldet SEO.
Få en håndfuld gode SEO-tips, som du kan bruge på din egen hjemmeside.”
v/ Charlotte Christensen Spell it out communication
Networking og udveksling af erfaringer

Det er gratis at deltage, dog nødvendigt med tilmelding senest kl. 12.00 dagen før. Tilmelding skal ske via vores hjemmeside Næstved Erhverv  eller på moe@naestvederhverv.dk

Husk visitkort! Vi glæder os til at se dig!næstved erhverv

Med venlig hilsen

Mette Østergaard

Erhvervskonsulent i Næstved Erhverv/Daglig leder af Vækstfabrikken Næstved Mobil: 55 88 52 55
Mail: moe@naestvederhverv.dk

Invitation

HVAD ER IVÆRKSÆTTERCAFÉ?

Iværksættercafeen er Næstved Erhvervs netværkscafe, hvor du kan møde andre iværksættere og få idéer og inspiration til udviklingen af din virksomhed, helt gratis.

Vi holder Iværksættercafe seks gange årligt, med skiftende foredragsholdere og emner som salg, prisstrategi, markedsføring og sociale medier.

Her kan du få ny viden, dele dine egne erfaringer og lytte til andres. Du får også udvidet dit netværk, delt visitkort ud og har en god aften i godt selskab med andre iværksættere.

Hvad er Næstved Erhverv?

Næstved Erhverv er erhvervslivets indgang til Næstved Kommune, hvor vi tilbyder gratis erhvervsservice for både etablerede og nye virksomheder i Næstved

Vi har en bred vifte af tilbud, herunder iværksættervejledning, virksomhedsudvikling, netværk samt professionelle værktøjer og guidelines til at tackle strategiske udfordringer

Næstved Erhvervs mission er at være det naturlige sted at henvende sig, når en iværksætter eller virksomhed har brug for kompetent vejledning for at sikre professionel opstart, drift og udvikling

Læs mere på:  www.naestvederhverv.dk –  Du kan også like os på Facebook