Peder Bodil Spejderne sender unge mennesker på kursus i efterårsferien

Hvert år i uge 42 afholder Det Danske Spejderkorps Plan-kurser for spejdere i aldersgruppen 12-16 år. Peder Bodil Spejderne har i denne uge 2 spejdere på Plan Ocean. På plankurser bliver spejderne delt i patruljer/hold med spejdere fra andre dele af landet og skal i løbet af ugen samarbejde om forskellige aktiviteter, bl.a. skal de hjælpe efterforskeren Shirley Holm med en mordgåde. Desuden får spejderne lov til at afprøve deres lederevner og det hele foregår udendørs enten på land eller på vand sammen med andre spejdere fra resten af landet. Hos Peder Bodil Spejderne lægger vi vægt på at vores unge mennesker får gode oplevelser og komme afsted på kurser, i foråret var nogle af spejdere i aldersgruppen 12-13 år afsted på et kursus for dem, hvor de mødte spejdere fra andre dele af landet. Desuden lægger vi vægt på at spejderne også lære at samarbejde, tage ansvar og få gode oplevelser med spejdere fra andre dele af landet.

Tirsdag d. 25. oktober tilbyder Peder Bodil Spejderne madspejd, hvor man kan komme og hygge med spejderne. Maden er lavet på forhånd og man kan få en lille bid af spejderlivet. På programmet er bål, pasta og skumfiduser. Denne aften foregår det fra 17.00-18.30 og hele herligheden koster 25 kr. pr. person over 3 år, og er for aldersgruppen 0 år og opefter. Dette foregår på adressen Ryttervej 20 i Næstved.

Så er du mere interesseret i spejderlivet, så har vi plads til børn, unge og voksne i alderen fra 3 år og opefter, se evt. mere på www.naestvedspejder.dk eller på de sociale medier.

Pressefoto