Mød en professionel illustrator og få fede tegnetricks til at skabe din egen superhelt. Workshoppen afholdes på Næstved Bibliotek lørdag den 25. marts kl. 10.30-11.30.

Bodil Bang Heinemeier kommer til Næstved Bibliotek og holder foredrag og workshop om superheltetegninger. Der bliver mulighed for at høre, hvordan Bodil arbejder og se nogle af de illustrationer, hun har lavet. Der vil også være tid til selv at prøve kræfter med at skabe og tegne sin egen superhelt.

Hvordan ser din superhelt ud?
Alle superhelte har en hemmelig identitet, særlige styrker, en svaghed og et rammende navn. Hvordan skal din superhelt være? Det får du ideer til i denne workshop, som også kickstarter en konkurrence, hvor vinderen får lavet sin superhelt om til en sej plakat, tegnet af Bodil.

Bodil Bang Heinemeier er uddannet animator, fra Animationsværkstedet i Viborg. Hun har arbejdet som animator i både Danmark og udlandet indtil 2011, hvor lysten til at blive illustrator måtte forfølges. Siden har hun illustreret en mængde børnebøger for Høst og Søn, Alvilda, Gyldendal og Carlsen. Det er blevet til flere børnebogsserier med så forskelligt indhold som rasende zombier, søde piger med venindeproblemer og eventyrlige monstre. Særlig kendt er nok hendes superheltetegninger fra serien ”De Unge Helte” af Nicole Boyle Rødtnes og Bjarke Schjødt Larsen.

Deltag i konkurrencen
Konkurrencen om at få virkeliggjort sin egen superhelt på en plakat løber i tre uger. Først derefter trækkes en vinder. Det er muligt at deltage i konkurrencen, selvom man ikke har deltaget i workshoppen. Få udleveret konkurrencebetingelserne på dit lokale bibliotek.

Kom og vær med til dette fantastiske og unikke arrangement. Workshoppen er for børn og unge mellem 9 og 15 år. Den afholdes på Næstved Bibliotek lørdag den 25. marts kl. 10.30-11.30. Pris: 20 kr. Bestil din billet på www.naesbib.dk

Bodil Bang Heinemeier har illustreret en lang række børnebøger, her “Nordlys”. Foto: Bodil Bang Heinemeier