Som noget nyt kan DOF Næstved Aftenskole tilbyde jagttegn over 3 weekender i september. Der afholdes jagttegnsprøver i uge 36-43, så du kan nå at være klar til jagt allerede i efteråret.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at tage jagttegn. Der vil blandt andet blive undervist i vildtkendskab, vildt biologi, våbenkendskab, jagtformer, jagtlov, vildtpleje og jagthunde.

Etik og moral, i forbindelse med jagtudøvelse samt jagtens traditioner, f.eks. jagthornsblæsning vil også blive taget op.

Der vil blive undervist i lerdueskydning, praktisk våbenbetjening og afstandsbedømmelse.

Inkl. i kursusprisen er 1½ års gratis medlemskab af Danmarks Jægerforbund, hvor du vil få adgang til appen Jæger, der indeholder en masse nyttig viden, du kan også købe bogen Jagttegn og Lovsamling til jægeren pris ca. 700,- kr. Derudover skal du forvente en udgift til skydning på ca. 300,- kr.

Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen, så snyd ikke dig selv for den mulighed. Jagt bliver for nogle en livsstil og for andre en spændende fritidsinteresse, der kan udøves af alle fra 16-års alderen og langt ind i pensionsalderen.

Der afholdes jagttegnsprøver i ugerne 36 til 43.

Bemærk at kurset afholdes over 3 weekender. Teoriundervisning afholdes på Brøderupvej 21, Tappernøje og våbenøvelserne på Næstved Flugtskydningscenter, Gækhøjvej i Rønnebæk.

Tilmeld dig her:

https://www.naestvedaftenskole.dk/kurser-foredrag/?category=321&course=24584

Foto: ABW