Kan du lide klassisk musik og opera, men ved du ikke så meget om genrer, perioder og komponister? Har du altid gerne villet høre mere klassisk musik eller opera, men ikke rigtigt ved, hvor du skal starte? Så er Næstved Biblioteks kommende studiekreds måske noget for dig.

Studiekredsen ledes af Gert Svendsen i samarbejde med en kulturformidler fra Næstved Bibliotek.
Indholdet bliver i stor udstrækning på deltagernes præmisser, men deltagerne vil også blive introduceret til bibliotekets mange tilbud på området, og forhåbentlig blive lidt mere vidende om klassisk musik og opera. Organist og ekspert udi klassisk musik og opera, Hans Krarup, vil også være oplægsholder flere gange i forløbet, hvor han bl.a. vil spille klaver og formidle udvalgte operaer.

Studiekredsen starter den 20.september kl. 15-17 og løber over i alt 6 tirsdage med sidste studiekredsdag den 22.november. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage i studiekredsen.
Hvis du allerede nu ved, at du vil tilmelde dig, eller vil du vide mere om studiekredsen, er du velkommen til at kontakte Gert Svendsen på mail: rsvendsen13@gmail.com.

Pressefoto