Her ses førsteholdstruppen sammen med cheftræner Mogens Krogh (bagerst th). Forrest ses indehaver Jens Jensen i midten med sine forældre, der etablerede Næstved Flisecenter, Verner og Edith Moesgaard Jensen.

Næstved Flisecenter har forlænget sponsorat med Næstved Boldklub for sæsonen 2015/16. Dermed fortsætter Flisecentret sin støtte til den lokale fodboldklub, der i denne sæson spiller i 1. division.

– Vi har gennem mange år valgt at støtte byens lokale fodboldklub. Vi ønsker at være med til at sikre, at vi får et sydsjællandsk hold Superligaen. Og det skal naturligvis være Næstved Boldklub, siger Jens Jensen, indehaver af Næstved Flisecenter.

I den kommende sæson har virksomheden udvidet sponsoratet, så klubben får 1.000 pr. mål på hjemmebane i 1. divisionskampe.

– Vi glæder os over opbakningen fra Næstved Flisecenter, som er en af vores loyale sponsorer gennem mange år. Erhvervslivets støtte til klubben er afgørende for vores succes. Vi håber naturligvis på, at vi får banket ekstra mange mål ind i modstandernes mål her i Næstved, så vi får endnu mere ud af vores sponsorat, siger sponsorchef Peter Nielsen, Næstved Boldklub.

Næstved Flisecenter har forlænget sit sponsorat med Næstved Boldklub for sæsonen 2015/16. På foto ses indehaver Jens Jensen (th) sammen med cheftræner Mogens Krogh og Verner Moesgaard Jensen, der etablerede Næstved Flisecenter i 1975.
Indehaver Jens Jensen (th) sammen med cheftræner Mogens Krogh og Verner Moesgaard Jensen, der etablerede Næstved Flisecenter i 1975.