Dansk Slager Parade 2022 vender fredag den 11. februar 2022 tilbage til Grønnegades Kaserne i Næstved. Den populære slagerparade har turneret i Danmark i 26 år, og præsenterer stadig nyheder for slagerpublikummet.

Grandprix-stjerner, et Rock ’n’ Roll ikon, en revy-stjerne, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som den populær dk4 tv-værtinde Karin Strand-Holm præsenterer på scenen i Ny Ridehus den 11. februar.

Det er ikke en trykfejl, at grandprixstjerner er skrevet i flertal, for der er både en kvindelig og en mandlig med i showet.

Hvis vi retter blikket mod melodigrandprixets storhedstid, så er der vist ingen, der ikke får hænderne et godt stykke op over ørerne, når Kirsten Siggaard fortæller os, hvad der får hende helt op i det røde felt på en regnvejrsdag, hvor der ikke er meget, der tyder på, at solen kommer frem igen. Sammen med hendes øvrige grandprix topscorere er ”Det lige det” blandt dem, der repræsenterer eliten af de sange, vi er blevet præsenteret for i løbet af det sidste halve århundrede.

Drama Queen, hvis borgerlige navn er Peter Andersen, er aftenens anden grandprix stjerne. Født og opvokset i Næstved, er han klar til at indtage scenen – klædt som en dronning. Ud over sit store hit som, og med, Drama Queen, er Peter en kunstner, der bevæger sig i mange genrer, så der er virkelig noget at glæde sig til.

Fra Tjekkiet medvirker en kvinde, Wendy, der med stor succes har optrådt overalt i verden. Hun spiller og synger bl.a. i det populære band Western Girls.

Slagermusik er et vidt begreb, og det er en heldig ting, fordi det giver mulighed for en stor variation, når kunstnere og repertoire udvælges og sammensættes. Så der er selvfølgelig plads til et af 70’ernes helt store popidoler. Torben Lendager vil glæde os med både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreen pop – der er både en sang til mor og en sang til mormor.

Et helt nyt ansigt i slagerparaden er Michael Jensen. Kendt fra Mik & Pylle der havde stor succes med deres store dansktophit fra 1994. De var på listen 20 uger – heraf 6 uger på 1. pladsen med ”Floden”.

Paradens husorkester er Klaus & Servants, som akkompagnerer hele holdet. De har på det seneste markeret sig med nye sange, der har fået en flot modtagelse – men der er ingen tvivl om, at de også tager en tur til Herstedvester.

Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Karin Strand-Holm med sædvanligt humør og glimt i øjet byder velkommen og præsenterer Dansk Slager Parade 2022.

Billetter til koncerten sælges via www.gkkultur.dk og fra kulturcentrets billetkontor.