Raadhuskroen 
Skomagerrækken 8
4700 Næstved
55720156
kontakt@raadhuskroen.com

Følg Rådhuskroen på Facebook

I den gode smags tjeneste
Når du besøger Næstved og føler trang til et solidt og smagsfyldt måltid i hyggelige omgivelser, bør du besøge Raadhuskroen. Og kan du ikke lige få gps’en til at virke, så er der ikke noget at tage fejl af, hvis du sigter et sted mellem Ramsherred og Axeltorv.

Når du så står der i hjertet af Næstved, kan du ikke undgå at lægge mærke til Raadhuskroens smukke grønne facade, der peger tilbage på en svunden tid, nærmere bestemt år 1850. Selve bygningen er fra 1924, og Raadhuskroen har fået sit navn, fordi den ligger tæt på det tidligere rådhus her i Næstved.

Restauratør Mette Enevoldsen har stået i spidsen for stedet siden 1997 og servicerer gæsterne sammen med kroens kyndige tjenerne. Menuen er traditionel og dansk. Det vil sige, Mette Enevoldsen går ikke af vejen for at sammensætte menukortet på en moderne måde, men det er det gode gamle danske køkken, som udgør fundamentet for det, der laves på kroen.

Smørrebrød og stegeretter
Det er vigtigt for Mette og hendes personale, at alle de traditionelle danske retter, som Raadhuskroen i Næstved er berømt for, bliver lavet fra grunden og altid af friske råvarer.

Løber tænderne i vand efter et godt stykke smørrebrød med fiskefilet, æg og rejser eller roastbeef, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Raadhuskroens klassiske smørrebrødsseddel afspejler kroens gastronomi – få men gode retter. Blandt stegeretterne er eksempelvis oksemørbrad, wienerschnitzel og stjerneskud.

Den enkle veltillavede mad gør, at Raadhuskroens køkken kan smykke sig med lutter glade smileys fra Fødevarestyrelsen. 

Men det er den glæde, som personalet viser ved at hygge om gæsterne, der er kroens varemærke. Det er vigtigt, at gæsterne føler sig godt tilpas og bliver godt behandlet. Den hyggelige indretning giver den helt rigtige stemning omkring måltidet er medvirker til, at gæsterne bliver stamgæster.

Hold din fest på Raadshuskroen
Raadhuskroen arrangerer meget gerne familiefester i de stemningsfulde selskabslokaler midt i Næstved. Uanset anledningen – fødselsdag, konfirmation, bryllup – tilstræber personalet, at I får den perfekte mindeværdige fest.

Musik i gårdhaven
Raadhuskroens gårdhave er en oase i bymidten, perfekt til en frokost eller en middag i sommerhalvåret. Gårdhaven er aflukket og på en kølig dansk sommeraften opvarmes terrassen.

Om sommeren, med mindre det regner, spilles der jazz. Der kan ikke bestilles bord – så mød op i god tid.

Gæsterne skriver
”Tak Mette for den dejlige mad vi fik i går hos dig, det er lang tid siden at vi har fået så lækker en bøf, alt var bare så godt” – Liselotte

”Skøn sommermad i gårdhaven, dejligt personale, hurtigt service – så bliver det ikke meget bedre” -Karin

”Det er bare altid godt og hyggeligt at komme på Rådhuskroen. God mad. Stilfuld indretning” – Lene

”Dejlig aften, alt som vanligt helt perfekt” – Jesper

sølvpartner