Kaffeboden Næstved ApS
Toldbodgade 10
4700 Næstved
55 72 78 35
bestilling@kaffeboden.dk 

Følg Kaffeboden på Facebook     

Når smagen er sagen!
Kærlighed til mad, faglig stolthed og hjemmelavet smørrebrød af gode, friske råvarer – fra garniture til brødet. Det er, hvad du får i hos Kaffeboden i Næstved.

I maj 2022 overtog den erfarne smørrebrødsjomfru Heidi Pedersen forretningen, og hun kører Kaffebodens koncept videre med den høje kvalitet, som kunder er tilvænnet. ”Man får ALTID lækker smørrebrød hos Kaffeboden”. Sådan lyder det i butikken og på sociale medier, når Kaffeboden omtales blandt kunderne.

Ostemaden – den store og den lidt mindre
Heidi tilstræber, at du som kunde får en god oplevelse, fra du kommer til du går. Kaffeboden har derfor altid frisksmurt smørrebrød. Specialiteten – ostemaden – laves på bestilling, så den ligeledes er frisk fra fad.

Kaffebodens ostemad er kendt i Næstved for både kvalitet og kvantitet – de fleste kunder mener, at den store ostemad er et måltid i sig selv. Har du ikke mod på en af deres helt store ostemadder, så findes den også i en lidt mindre udgave.

Du kan nyde ostemaden hos Kaffeboden i de hyggelige omgivelser på Toldbodgade, men du kan også tage den med dig. Ønsker du en kop kaffe til, er den altid friskbrygget.

Maden til din næste fest
Kaffeboden i Næstved tilbyder mad ud af huset. Hvad enten der er tale om en festbuffet eller frokostleverancer til virksomheder, skoler og institutioner, er Kaffeboden i særklasse. Udover smørrebrød – almindeligt og højt belagt – kan du få leveret sandwich, platter og de berømte ostemadder på hverdage og lørdage. Har du specielle ønsker, må du ikke tøve med at kontakte Kaffeboden. Der er mange muligheder at vælge mellem, og det hele laves med kærlighed og serveres med et smil.

Meget flot smørrebrød
Vi bringer her et lille udvalg af anbefalingerne på Kaffebodens Facebookside:

”Stykkerne var KÆMPE store og med masser af lækkert pynt. Vi havde en masse tilovers som alle vores naboer fik glæde af. Alt i alt, en rigtig dejlig oplevelse – tak for det” – Mikala

”Virkelig lækkert smørrebrød, bredt udvalg og fantastisk service” – Stine

”Super god service og hjælpsomme med ideer” – Martin

”Kaffeboden leverer det bedste smørrebrød jeg har fået. Samtidig imødekommer de specielle ønsker til ens bestilling. Rigtig god oplevelse og jeg kommer bestemt igen” – Nicole

”Meget flot smørrebrød med smagen af gode råvarer” – Susanne

sølvpartner