Solens stråler kaster lys over Næstved City fredag den 28. juni, hvor byens butikker holder åbent til kl. 21.00. Her er udpluk fra programmet:

Spil gratis Minigolf
Udfordre familien eller vennerne i Næstved Citys 9-hullers Minigolfbane. Lån køller, bolde og scorekort hos SlikAway på Axeltorv, hvor I samtidig får et oversigtskort over banerne.
Tid: Kl. 10.00 – 21.00
Sted: Lån køller hos SlikAway, Axeltorv

Leg i Citys Sommer Sandkasse
Foran storskærmen på Axeltorv kan alle børn og barnlige sjæle lege hele sommeren i den store sandkasse.
Tid: Kl. 10.00 – 21.00
Sted: Axeltorv

Slap af i Citys Sommer Lounge
Hjultorv bliver hele sommeren omdannet til Sommer Lounge med hængekøjer, strandstole og sand. Kom ned og nyd sommeren i Næstved City.
Tid: Kl. 10.00 – 21.00
Sted: Hjultorv

Spil skak eller ludo
På Hjultorv kan du hele sommeren spille skak eller ludo. Vi har 3 borde der står ved vores Sommer Lounge. Brikker lånes hos Din Tøjmand på Hjultorv
Tid: Kl. 10.00 – 21.00
Sted: Lån brikker hos Din Tøjmand, Hjultorv

Spil gigant skak
På Axeltorv v/Sydbank kan du hele sommeren benytte Næstved Citys gigant skakspil og udfordre dine strategiske evner på et kæmpestort skakbræt, hvor hver brik er flere gange større end normalt..Hvis du er på udkig efter en sjov og unik aktivitet i byen, så prøv City´s gigant skak spil på Axeltorv. Det er en fantastisk måde at kombinere skarp tænkning og fysisk aktivitet.
Tid: Kl. 10.00 – 21.00
Sted: Axeltorv v/Sydbank

Hoppeborg ved Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassen Sjælland bakker op om EM i fodbold, og inviterer alle til at spille bordfodbold. De byder også på frisk poppede popcorn og en stor fodbold-hoppeborg til børnene.
Tid: kl. 16.00 – 20.00
Sted: v/Springvandet i Ringstedgade

Street Food i Ringstedgade
Her kan du smage det nyeste hit på madscenen: Franske tacos. Herudover en vogn med mexikansk mad, og til den søde tand: churros, vafler og is. Der bliver naturligvis også mulighed for at købe øl og vand.
Tid: kl. 16.00 – 21.00
Sted: Ringstedgade

Pokémon i Museumshaven
Kom ind i Museumshaven og bliv meget klogere på Pokémon, hvor KelzOr laver familievenlige Pokémon aktiviteter, hvor alle kan være med, og de lover at alle får noget med hjem…
Tid: Kl. 16.00 – 21.00
Sted: Museumshaven., Ringstedgade

Besøg Natteravnene på Hjultorv
Natteravnene har kaffe på kanden og serverer et stykke citronmåne. Her vil du have mulighed for at høre meget mere om deres arbejde, hvor de hjælper de unge med at skabe et trygt natteliv i Næstved. Kom og hør om mulighederne for at støtte deres arbejde.
Tid: 16.00 – 21.00
Sted: Museumshaven., Ringstedgade

“Glimmer på” Børneforestilling med Dansk Rakkerpak & Faster Cool
Teaterkoncert for børn (4-8 år) og deres voksne
Med original musik, sang, dans, lyd og lys i en smuk scenografisk ramme tager det lille funky orkester publikum med på en forfriskende, boblende, finurlig og sjov musikalsk rejse hvor de sammen med publikum kaster glimmer på dagen.
Fællesskab, bevægelse og glæde!
Publikumsopbygningen er skiftet ud med et dansegulv, for her tager publikum aktivt del i sangenes individuelle fortællinger med krop, udtryk, fagter og følelser.
Tid: kl. 16.30
Sted: Kindhestegade

Musik på Torvet – Moonjam
Kom med til en vaskeægte fest, når Moonjam tager dig med på historiens vingeus fyldt med sange og melodiger, der når dig i nuet. Glæd dig til at genhøre Sarai, Shaida, Bag de Blå Bjerge og alle de de andre hits.
Tid: kl. 17.00 – 20.00
Sted: Axeltorv

Musik ved Caféhjørnet – C You
Caféhjørnet får besøg af den lokale duo C You, der består af Tine Lundstrøm, vokal og Lars Rasmussen, guitar. Duoens repertoire er en god blanding af nye og gamle dansk- og engelsksprogede popnumre.
Tid: kl. 17.00 – 20.00
Sted: Caféhjørnet v. Sct. Mortens Kirke

Besøg Bykontoret
Kom og besøg bykontoret og få en snak om kommunens udvikling. Vi står klar med gratis kaffe og en snak om de ønsker, drømme og udfordringer som vi skal gribe fat om i den forsatte udvikling af Næstved By. Vi har kreaborde for de mindste hvor man kan komme og tegne en tegning af sin drømme by eller bygge en by i Lego. Man kan tage temperaturen på byen på ”By-barometeret” eller smide sit højeste by-ønske i ”ønskebrønden”.

Program for Bykontoret:
Kl. 16:00 Bykontoret åbner. Besøg Bykontoret og få en snak om kommunens udvikling
Kl. 17:00 Departementet opfører forestillingen ”Den Bevidste Forbruger”
Kl. 18:00 Demokrati-Fitnees #1
Kl. 19:00 Demokrati-Fitness #2
Kl. 19:30-21:00 Besøg Bykontoret og få en snak om kommunens udvikling

Se  hele programmet her:

https://naestvedcity.dk/aktivitet/sol-sommer-shopping

Foto: IDL
https://naestvedcity.dk/aktivitet/sol-sommer-shopping