Sankthansaften på Rønnebæksholm
Fredag 23. juni, kl. 17-21.00
Traditionen tro fejrer Rønnebæksholm Sankthans. En magisk aften og gratis arrangement for børn, unge og voksne. Kom og nyd en aften med et rigt kunstnerisk program, masser af fællesskab og midsommerfest.

I løbet af Sankthans lanceres et digitalt værk af Sofia Albina Novikoff Unger med en tilhørende familie-workshop, der er drop-in workshop ’Den særeste Bolsjefabrik’ i Billedskolen, den aktuelle udstilling En! Gang! Til! er åben, koncert med KIMKIM, musik og fællessang ved Stine Grøn og Julius Georg Jensen, båltale ved Andreas Pourkamali, Næstved Kommunes Formand for Kultur & Idrætsudvalget.
Vi er i et område hvor vi kan tænde bål og afrunde aftenen med midsommervisen.

I år kan man forudbestille lækker mad fra KysKokken. FK Sjælland sælger pølser og drikke. Rønnebæksholms cafe er åben med kage, is og drikke. Alle børnefamilier kan komme og lave deres eget snobrød. Man er også velkommen til at medbringe sin egen picnic og tæppe.

Praktisk information: OBS! Der kan forekomme ændringer i programmet afhængig af vejret. Læs det fulde program og praktiske detaljer om arrangementet og KysKokkens madforudbestilling klik her.

Sommeromvisninger
Kom og få mere indsigt i den aktuelle udstilling ‘En! Gang! Til!’ eller bliv beriget af den rige kulturhistorie på Rønnebæksholm med omvisninger i løbet af sommeren. Husk at kigge forbi butikken og find en bog til sommerferielæsningen eller sjov merchandise fra udstilling i. Cafeen byder også på et forfriskende menukort.

Omvisninger i den aktuelle udstilling En! Gang! Til! af Kim Richard Adler Mejdahl
Alle er velkommen uanset alder. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt.
Offentlige omvisninger på udvalgte søndage, kl. 14.00
25. juni, 2., 9., 16. og 23.juli samt 6. august

Kulturhistoriske omvisninger på Rønnebæksholm
Tag med vores omvisere på en særlig fortælling, hvor Rønnebæksholm historik, anlæg, Park og Have bliver formidlet. Kulturhistoriske omvisninger finder sted på udvalgte torsdage 6. juli og 20.juli, kl. 11-12.00.
Praktisk information: Vi mødes ved gårdspladsen ved Hovedbygningen og foregår rundt i Parken. Omvisningen kræver billet og giver også adgang til den aktuelle udstilling. Tilmelding her.

Familieomvisninger
En række familieomvisninger i den aktuelle udstilling ”En! Gang! Til!” Her er der formidling i øjenhøjde for de mindste sammen med en voksen. På udvalgte torsdage, 22. juni, 6. juli og 20.juli, kl. 13-14.00.  Omvisningen er gratis, når entréen er betalt, og husk børn under 18 år kommer gratis ind.

Forfatterkoncerter  i samarbejde med Ensemble Storstrøm
Rønnebæksholm har indledt et samarbejde med Ensemble Storstrøm om et ny koncertformat: Forfatterkoncerter. Litteratur og musik smelter sammen og danner ramme om to hyggelige og berigende aftener på Rønnebæksholm i Herskabsstalden. Man kan allerede nu skrive det ind i sin kalender, da forfatter Josefine Klougart, afholder den første Forfatterkoncert 24. august. Forfatter Knud Romer afholder den anden Forfatterkoncert 1. november. Begge aftener er fra kl. 19-21.00 og ledsages af Ensemble Storstrøm.

Praktisk information: Der er medlemsrabat for medlemmer af Rønnebæksholms Venneforening og Ensemble Storstrøm.  For mere Info og tilmelding læs her.

For mere info om kommende arrangementer besøg vores hjemmeside her

Foto: Rønnebæksholm