Artiklen er sponseret

Overvejer du at fri til din bedre halvdel? Tillykke med det. I denne korte oversigt kan du få tips og gode råd til hvordan du laver det mest perfekte frieri, som hun ikke vil sige nej til.

Find den rigtige ring

Der findes masser af smukke og unikke forlovelsesringe – men der vil altid være én, som passer bedre til hende end andre. Derfor er det en god idé at lede lidt længere efter den helt perfekte ring. Det er jo trods alt ét af de vigtigste køb som du nogensinde kommer til at lave i dit liv. Er du i tvivl om den rigtige ring? Så spørg det kloge personale i din lokale guldsmed, som kan hjælpe dig på vej til det helt rigtige valg. Eller få hendes veninder til at spørge hende om hendes drømmering – uden at vække mistanke selvfølgelig.

Traditioner og overtro

Der er mange traditioner og en vis portion overtro forbundet med et frieri. Det er der ofte omkring store begivenheder i folks liv. Om du tror på dem eller ej, kan have indvirkning på frieriet. Det samme er tilfældet, hvis din udkårne tror på dem. Derfor er det værd at kende til nogen af dem. Det mest kendte er nok, at du skal have spurgt hendes far om tilladelse. Det kan virke gammeldags, men nogle gange kan traditioner være en del af charmen.

Idéer til det perfekte frieri

Mangler du inspiration til det perfekte frieri? Ofte kan man komme til at overtænke sig valg, men det er også forståeligt. Det er jo trods alt et vigtigt spørgsmål og du vil gerne have, at intet går galt. Du bestemmer selv for formelt frieriet skal være, men det er en god idé at tilpasse det til din partner. Hvis hun ikke er verdens mest romantiske type, behøver frieriet måske ikke være det mest opstillede og formelle. 

Der er mange traditioner og en vis portion overtro forbundet med et frieri. PR-foto

Sider2022