Artiklen er sponseret

Når man tænker på safarirejser, vil det første, der kommer op i tankerne måske være Sydafrika. En gemt perle er det østafrikanske land Uganda, der for mange har overraskende meget at byde på. Landet bliver oftest overset grundet de populære nabolande Kenya eller Tanzania, hvilket er en stor skam, da der er rigtig meget, der kan udforskes på en rejse til Uganda.

En destination for naturelskerne

Ugandas natur har et rigt dyreliv, hvor du i den vestlige del finder bjerggorillaer og chimpanser, som du på safari kan komme helt tæt på.

Når du rejser til Uganda, vil du kunne opleve vildtvoksende regnskove, savanner, store vandfald og utallige smukke søer, der på grund af den regelmæssige nedbør har gjort naturen i Uganda frodig.
Ved f.eks. Murchison Falls National Park kan du opleve en blanding af savanne, regnskov, vandfald og bakker. For den naturelskende vil det derfor være en stor glæde at rejse til Uganda.

Tag på rejse til Uganda med Afrika-eksperter

Hos Africa Tours starter en Afrika-safari som en drøm og ender som et minde for livet. Med over 35 år erfaring med at arrangere rejser til Afrika er din drømmerejse i sikre hænder. Deres medarbejdere har en stor passion for Afrika, og hvert år besøger hver enkelt medarbejder kontinentet for at holde sig opdateret samt udforske landet.

At planlægge rejser til Uganda er hverdag for Africa Tours. Så drømmer du om en rejse til Uganda, kan du trygt kontakte dem. Er du ikke til en rejse til Uganda, tilbyder Africa Tours både grupperejser, men også skræddersyet rejser til bl.a. Kenya, Tanzania, Sydafrika og Zimbabwe.

Oplev menneskets nærmeste slægtninge i naturen

Er du vild med aber? Så har rejser i Uganda en del at byde på. På safari kan du f.eks. besøge menneskets nærmeste slægtninge i deres naturlige omgivelser. Her kan du opleve chimpanser og gorillaer i træerne, mens du vandrer i Ugandas grønne jungle.

På safari går turen også forbi Murchison National Park og inkluderer en bådtur på verdens længste flod, Nilen. At rejse i Uganda med Africa Tours er fuld af alverdens oplevelser, som man ikke lige falder over herhjemme. Det er en helt ny verden, der venter på dig. Så planlæg en rejse til Uganda med Africa Tours, hvor du får dit livs oplevelse og bliver introduceret til en anderledes del af verden.

Hos Africa Tours kan du for eksempel booke en Zanzibar rejse med all-inclusive ophold, komme på luksuriøs badeferie og tage på daglige udflugter. Foto: Pexels

Sider2022