J.H. Rengøring har i flere år udfyldt en vigtig rolle i mange virksomheder og private hjem. Rengøring er en nødvendig opgave alle steder, og firmaets servicemedarbejdere er gennem de mange aktive år nået helt ud i hjørnerne i Næstved!

Sikkerhed og tillid er alfa og omega for rengøringsfirmaet i Næstved. Derfor er deres medarbejdere udstyret med ID-kort med foto og alt relevant information.

J. H. Rengøring beskriver sig selv som et servicefirma, hvor du er mere end en kunde. Du er samarbejdspartner. Derfor er det for dem en selvfølge, at du har en fast kontaktperson, som du kender og har tillid til.

Fra hovedkontoret centralt placeret i Grønnegade sendes de effektive servicemedarbejdere ud til virksomheder og private i alle egne: Du kan møde J.H. Rengørings medarbejdere på store dele af Sjælland. 

Som professionelt rengøringsfirma udfører virksomheden i Næstved både store og små opgaver. J.H. Rengøring rykker ud efter tilbud eller arbejder på timebasis både til den store gang hovedrengøring eller til de rengøringsopgaver, der udføres for virksomheder og private uge for uge eller måned for måned.

Kundens ønsker er altid i centrum, når der gives tilbud på den professionelle rengøring. Hvis kunderne har specielle ønsker til arbejdets udførelse eller til brugen af specielle rengøringsmidler, skal de bare sige til. Hvis de har behov for en gennemgang af de lokaler, der skal rengøres, fordi der er forhold, der skal tages hensyn til under rengøringen, er dette en helt naturlig del af tilbudsgivningen.

Kontakt J.H. Rengøring for et uforpligtende tilbud – eller hvis du søger job:

J.H. Rengøring
Grønnegade 9
4700 Næstved
53 96 47 00
jhr@mail-online.dk