Artiklen er sponseret

Er du også fan af strikkepindene, og mangler lidt inspiration til dine kommende strikkeprojekter, så er du måske endt det rette sted. Her kan du nemlig få et bud på et strikke- og et hækleprojekt som du med stor sandsynlighed kan underholde dig selv med, og få brugt efterfølgende.

Sophie Scarf – en flot accessory, der også kan holde dig varm

Der er ikke noget som at have et fint lille tørklæde at binde om halsen, når morgenluften måske er lidt kold. Og samtidig kan det også være en fin lille tilføjelse af detalje eller farve til et outfit. Der kan altså være mange brugsmåder at et godt udvalg af Sophie Scarf. Og det gode ved at strikke selv, er jo at du kan lave det i lige den farve og den kvalitet du ønsker. Så kan det næsten ikke blive mere perfekt i forhold til dine behov og ønsker. Hvis du er nervøs for om det kan komme til at kradse, så kan du eventuelt gå ud og fysisk mærke nogle forskellige garnkvaliteter, inden du køber garnet til projektet. Det kan nogle gange også være en god idé i forhold til at se den rigtige farve, da billedfarver på nettet nogle gange kan snyde øjet en smule.

Lav en god klassiker til sofaens armlæn

En god hæklet plaid kan måske nok finde sin plads på de fleste sofaer som et smukt dekorativt element. Og så kan du endda også indrette med noget du selv har lavet, hvilket kan medvirke til at gøre det endnu mere personligt. Ydermere kan du netop jo også lave det i de farver, der er dine yndlings og som passer godt ind i dit hjem. Der er også mulighed for at lave et mindre pyntetæppe, såvel som du kan give dig i kast med et stort lækkert tæppe til kolde aftener.

Der er en verden af lækkert garn til dine strikkeprojekter. Foto: ABW

Sider2022