Sara Trummer Hansen, 15 år, har i denne uge været i skolepraktik hos Dit Næstved. Sara har et ønske om at uddanne sig til journalist, og så er det da oplagt at hun tager med på tur sammen med vores fotograf, Anne Beth Witte. 

Sara fortæller: I denne uge har jeg været i praktik hos Dit Næstved hvilket selvfølgelig har været en oplevelse for sig selv. Vi startede ugen ud med at besøge Holmegaard glasværk, hvilket var helt fabelagtigt. Så snart vi trådte ind af døren blev vi mødt af det venlige og engagerede personale, som stod klar til at fortælle os, hvor vores rejse skulle begynde. For hvert rum vi trådte ind i fulgte der en en ny stemning af begejstring, der var højt til loftet og plads til fantasien.

På Holmegaard får du ikke bare et helt uforglemmeligt syn af det smukke glas, men du får også et indblik i hvad glaskunst er og hvad der foregår bag kulisserne hvilket er helt vildt spændende at få lov til at se. Har du ikke været på Holmegaard glasværk er det på høje tid.

Se alle Saras fine billeder her. Vil du vide mere om Holmegaard Glasværk, så læs mere her. Vi ønsker jer en god fornøjelse.